grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Onbir ayın sultanı Ramazan'ın ardından gelen bayram sevinci

"Değerlerimiz Bayramın sembolü haline gelmeli"

Gündem Yayın: 10 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.04.2024 00:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Onbir ayın sultanı Ramazan'ın ardından gelen bayram sevinci, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz'ın mesajıyla daha da anlam kazandı. Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, bayramın getirdiği sevinç, barış ve umut dolu atmosferin önemini vurguladı. Yılmaz'ın mesajında, kırgınlık ve dargınlıkların son bulduğu, insanlar arasında sevgi ve saygının öne çıktığı bir bayram geçirilmesi temennisinde bulunuldu.

Mustafa Yılmaz, mesajında özellikle barış ve refah vurgusu yaparak, dünya genelinde ve ülkemizde huzurun, hoşgörünün, dayanışmanın ve sevgi ile saygının hakim olduğu bir bayram dönemi geçirilmesi dileğinde bulundu. Yılmaz, bu tür değerlerin bayramın sembolü haline gelmesi gerektiğini belirtti.

"Güzel olan kavgalar, savaşlar olmadan; barış içerisinde, birbirimizi anlayarak ve saygı duyarak yaşayabilmektir," diyerek toplumsal uyum ve birlikte yaşama kültürünün önemine dikkat çeken Yılmaz, bayramın bu değerleri pekiştirmesi gerektiğinin altını çizdi. Mesajında, Ramazan Bayramı'nın, ülkemizde ve dünyada barışın ve refahın artması için bir fırsat oluşturduğunu ifade etti.

Mustafa Yılmaz,"Bu güzel Ramazan Bayramında; ülkemizde ve dünyada barışın ve refahın gönüllere umut serptiği, huzurun, hoşgörünün, dayanışmanın, sevgi ve saygının sembolü olacak bir bayram yaşamayı diliyorum"dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.