grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir Ahmet Tozluklu Şehitliğinde Hüzünlü Bayram

Ramazan Bayramı dolayısıyla Kırşehir Şehit Hava Pilot Astsubay Çavuş Ahmet Tozluklu Şehitliği'nde düzenlenen törende şehitlerimiz dualarla anıldı.

Gündem Yayın: 11 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.04.2024 00:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News
 

Kırşehir'de şehit yakınları, Ramazan Bayramı arefesinde yakınlarının kabirlerine yaptıkları ziyarette duygu dolu anlar yaşandı. Kırşehir Şehit Hava Pilot Astsubay Çavuş Ahmet Tozluklu Şehitliği'nde Ramazan Bayramı dolayısıyla anma töreni düzenlendi.Vali Hüdayar Mete Buhara, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Milletvekilleri Necmettin Erkan ve Metin İlhan'ın da hazır bulunduğu törende Kur'an-ı Kerim okundu, İl Müftüsü Mustafa Tekin tarafından dua edildi.

Şehit aileleri de yakınlarının başında kuran'ı kerim okuyarak dualar ettiler. Kırşehir protokolü ise tek tek kabirleri ziyaret ederek dua etti ve karanfil bıraktı.

VALİ BUHARA VE BAŞKAN EKİCİOĞLU'NDAN BAYRAM MESAJI

Öte yandan Kırşehir Valisi H. Mete Buhara ve Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Ramazan Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayınladılar.Vali Buhara yayınladığı mesajda, '' Rahmet, bereket ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı mübarek Ramazan Ayını geçirerek bir bayrama daha kavuşmuş olmanın şükrü içerisindeyiz.Her sene sevinçle karşıladığımız, her anı iyilik ve güzellikle dolu bu müstesna bayram günlerinin acılarımızı hafifleten, yaralarımızı sarma fırsatı veren, küskünlük ve dargınlıklarımızı bitiren, dayanışma ve kardeşliğimizi kuvvetlendiren özel zamanlar olduğuna inanıyorum.Ramazan Bayramının, yüreklerimize ferahlık vermesini, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini, manevi dayanışmamızı ve kardeşlik duygularımızı güçlendirmesini diliyorum. Aziz Milletimize, İslam Alemine ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesi dileklerimle bayramınızı tebrik ediyorum'' ifadelerine yer verdi.

''BAYRAMLAR ÖNEMLİ BİR FIRSAT''

Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise şunları ifade etti:

“Yaşadığımız Ramazan ayını takiben yüreklerimize sevgi, dostluk ve dayanışma tohumlarını eken bir Bayramı daha birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz.Kardeşliğin, barışın ve huzurun egemen olduğu Bayramlar, yaşanan zor günleri bir nebze de olsa unutturmakta ve yaşama sevincimizi arttırmaktadır. Toplumca yaşadığımız acılarımızın, kırgınlıklarımızın ve düşmanlıklarımızın son bulması için hepimize bir nebze de olsa umut verir Bayramlar.Birlik ve beraberlik içerisinde, daha sağlıklı ve güzel günlere kavuşacağımıza umudum tamdır.  Bayramlar aynı zamanda kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.