grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

NEDEN OY VERİLMEZ? BU DEMOKRASİ FALAN DEĞİL. BU SADECE GÜÇ OLMA OYUNU!

Ben oy vermeyeceğimde ondan. Sana da, senin uzantılarına da benden oy, moy yok!

Gündem Yayın: 30 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 30.03.2024 00:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 11 dk.
Google News

NEDEN OY VERİLMEZ? BU DEMOKRASİ FALAN DEĞİL. BU SADECE GÜÇ OLMA OYUNU!

Ben oy vermeyeceğimde ondan. Sana da, senin uzantılarına da benden oy, moy yok!

Andımızı kaldıran zihniyete ve onun uzantılarına oy verilmez.

Devlet kurumlarından TC kaldıranlara oy verilmez.

Teröristi TV çıkartanlara, halay çekenlere, çadır mahkemesi kuranlara, uzantılarına oy verilmez.

Askeri okulları kapatan, orduyu parti ordusu haline getiren, askeri okullara tarikat ve dinsel akıma dâhil vakıf elemanlarını dolduran anlayışın, uzantılarına oy verilmez.  

Şehide ‘kelle’ diyenlere ve uzantılarına oy verilmez.

Ülkeye 17 milyon mülteci ile işgal ettirip, Anadolu’yu Ortadoğu çöplüğüne çevirenlere ve uzantılarına oy verilmez.

Ülke insanı konut sıkıntı çekerken, Suriyeliye 55 bin konut yapan ahlaka ve uzantılarına oy verilmez.

Laik eğitim sistemini ortaçağ artığı kimliklere teslim edenlere, uzantılarına oy verilmez.

Ülkenin yeraltı ve üstü madenlerini, kaynaklarını satanlara oy verilmez.

Ülkenin tüm fabrikalarını satan, bir avuç zengin yaratan 500 milyar dolar borca sokan ve ülkeyi sömürenlere oy verilmez.

13 uçak 8 sarayda lüks ve şatafat içinde yaşayan,105 lüks araç, 5 helikopter, 350 korumayla cumaya giden adam; cami çıkışında ‘israfa hiç tahammülüm yok diyor’! Bunu diyen adama ve uzantılarına oy verilmez.

Aynı adam! Yol yaptım, köprü yaptım, havaalanı yaptım diyor. Sanki cebinden yapmış gibi! Aynı adam Dünyanın tanıdığı milyarlık Atatürk havaalanını yıkıp damadına fuar alanı yapmışsa… Bunu yapan adama ve uzantılarına oy verilmez.

Çin 2540 Km otobanı 2,5 milyar dolara yaparken, bu adam 426 km otobanı 11 milyar dolara yaptırıyor, millet soyuluyorsa, memleketi soyan adamlara ve uzantısına oy verilmez.

Başta partili Cumhurbaşkanı ve kabinesi olan bütün bakanlar oy devşirmeye çıktılar. İç İşleri bakanı güvenlikten sorumlu. Nasıl olacak bu iş. Emniyet, Jandarma komutanı, valiler, kaymakamlar oy devşiriyor. Vatandaşın oyunu koruması gerekenler bunlar mı? Oyların sahteleriyle değişmeyeceğini kim taahhüt edecek?

Bu bir korku değil. Bu bir ahlak sorunu. Ahlaksızlığa kulp takamazsınız.

Sarayın bakanları, milletin parasıyla maaş, sırtından harcırah ve yolluk alacak. Propaganda alanlarında olacak. Yazıklar olsun… Milletin 55 milyon dolarıyla uzaya turistik gezi yapan adam. Turistyyik geziyle hangi ilmi araştırma yapmışsa! Ödüllendirilip uzay araştırmaları kurumunun başına konmuş. Bu adamda milleti kandırmak için seçim meydanlarında at koşturuyor.  Ulan sen bu milletin sırtından beleşten gittin. Ulan sen memursun ne işin var siyaset propagandasında diyen yok.  ‘O’; o görevden ayrılıncaya kadar 8 köşe olur inanılmaz servete de konar. Lanet olsun böyle düzene. Bunlar bu bozuk düzeni savunmak için sahaya iniyorlar. Bu zevatı da, rezili rüsva lığın içinde yaşayan bu millet dinliyor.

MSB çıkmış oy devşiriyor. Astsubaylar isyanda adamın umurunda değil. Adam yanına kuvvet komutanları ile birlikte Kırıkkale’de, iktidarın il, ilçe başkanıyla valiye gidiyor. İkbal reiste olduğunu bilen geleceğin MS Bakan olma hayaliyle yatıp kalkan generaller esas duruşta. Kuyrukta.  Senin işin sırtında milletin üniforması ile oy devşirmek mi be adam! Bu ülkede kurumlar hiç bu kadar ayağa düşürülmemişti. Bunun içindir ki sana ve uzantılarına oy yok…

Maliye Bakanı ayrı bir âlem. Hazine boşaltılmış, millet aç ve perişan ama o eforunu seçim için kullanılıyor, millete bol, bol hikâye anlatıyor. Devletin tüm imkanlarını seferber etmişler. Küfe benim sırtımda diyor. Bunun içindir ki; küfeli adam sana da, senin uzantılarına da oy yok.

Kibar bakan çalışma ve sosyal güvenlik bakanı, asli görevini yapmak yerine banka promosyonlarıyla, indirimli tren biletleriyle müjde dağıtıyor.  Ulan bunlar ne ayar ya.

Adalet bakanı adil seçim diye konuşuyor meydanlarda millete seçim kazığı atmak için mi dolaşıyor. Bunlar nasıl bir anlayışın temsilcileridir ki bu denli kirliliği savunacak kadar basitleşiyorlar.

Bu ülkenin milyarlık hazine bütçesini çaresizlik içinde kıvranan memura, emekliye, işçiye, dula, yetime değil; oluk, oluk rant kanalına aktaran devlet. Bu rant kanalının ana aktörleri ve bu aktörlerin siyasilere ve üst düzey bürokratlara balya, balya dağıttığı komisyonları alanlar bu ülkede seçim yapacaklar, güven tazeleyecekler!

Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen toplumlardır. Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır. Çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşır.

Birisi beni kandırıyorsa ve ben yalana kanıyorsam, Allah beni kandıranın belasını versin. Kandıran kişi tekrar beni kandırıyorsa, Allah hem benim, hem beni kandıranın belasını versin. Aynı kişi beni üçüncü kez kandırıyorsa; Allah o’nun değil, benim belamı versin. Çin atasözü

Ben bu kadar ahlaksızlığı bu millet nasıl taşıyor. Bu bir hazım meselesidir. Çok merak ediyorum.

Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet aynı siyasi ahlaka koşuyor ve oy veriyorsa bu toplum için hangi sıfat kullanılabilir? İyi biliniz ki; aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!

‘yeryüzünde pek çok din vardır... Ama ahlak tektir’. John Ruskin. Bunun içindir ki ahlaksızların dini olsa ne olur. Olmasa ne olur!

105 lüks araç, 5 helikopter, 350 korumayla cumaya giden adam cami çıkışında ‘israfa hiç tahammülüm yok’ diyor. Bu lakırdıyı bu millet yiyorsa oy verebilir.

Aynı adam sanki cebinden yapmış gibi! Yol yaptım, köprü yaptım, havaalanı yaptım diyor. Aynı adam milyarlık Atatürk Havaalanını yıktım damada fuar alanı yaptım demiyor ama! Çin 2540 Km otobanı 2,5 milyar dolara yaparken, adamımız 426 km otobanı 11 milyar dolara yapıyor. Kim kimi doğrultuyor bu ülkede?

Millete şeriatı dayatan, yoksula ‘sabır’ öğütleyen, din ve ahlaktan söz eden milletin din işlerinden sorumlu kurumun tepesinde oturan din baronu Diyanet İşleri Başkanı… Neden Londra’da malikâne almıştır? Hangi parayla? Bir memur olan bu adamın Kızı 14 yaşında 10 dünya ülkesini geziyor. Diğer kızı babasının kendisine aldığı lüks otomobilin bulamadığı anahtarı için şiirler yazıyor. Ve diğer siyasal İslamcılar. Allah bu ülkede başka adam yokmuş gibi Dünya mallarını ne hikmetse bu kullarına emaneten dağıtmış.

Ankara Büyükşehir AKP adayının açıkladığı mal varlığı. Bunun içinde banka hesapları, altın ve ziynet eşyası yok. Kendinin, eşinin çocukların üzerine kayıtlı otomobiller yok. Yurt dışı hesaplar yok. Nasıl bir dünyadır ki bunca serveti ortaokul mezunu baladan çıkıp gelmiş bir adam 20 sene içinde edinmiş. Ve kulp hazır ‘Mülk Allah’ın’. İnandırıcı olmayınca babadan kalma. Siktir lan diyecek adam yok. Bu adama oy verecek ne kadar şerefli Ankaralı var bilmem asma. Ahlaksızlığı oylayacak o kadar çok ahlaksız var ki!

Yalanlar üzerine yeminler eden, Türkiye rekor kırdığı orman yangın alanlarına imar izni veren, ormanlık alanlardan yaptığı tahsisle başlayan otel inşaatları. Dahası ise yanan ormanların 4 katı ormanlık alan kesilerek imara açıldı. Türkiye genelinde ilan edilen imar afları. TOKİ işleri vesaire işlerin aktörü… Allah adına yemin ediyor. Bu allahsıza oy verecek birde millet var. Bu adamı yalan makinasına bağlasanız makine arıza verir. Bu adam İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı olursa neler olmaz?

17 bakanla İstanbul’a çıkartma yapmış olan bakanlar Murat Kurum için çırpınıyorlarsa, millette bu dalavereli seçime oy veriyorsa layığını bulacak demektir.

Murat Kurum memurluk sonrası ve atanmış memur bakan olarak görevi yapmış İstanbul’da 3 villa almış. İç mefruşatı hariç. 760 milyon dolar ödemiş. Bu parayı memur maaşıyla kazandım diyen hırsıza oy verilmez.

Ben bu ülkeye 27 yıl hizmet ettim. Bir evim bir arabam ancak oldu. Hepsi toplam ederi 1 milyon etmiyor.  Çünkü ben çalmadım. ben hırsızları bekledim. Onlar benim refah payımı çaldılar.

Gümrüklerde yakalanan, yakalandıktan sonra buharlaşan uyuşturucular. Bu kaçakçılığı yakalayan Gümrük memurlarının sürgün edilmesi, görevlerinin ve görev yerlerinin değiştirilmesi. Ne kadar ahlaki değil mi? Bu konuda iki bakanlığın açıklaması var. Sağlık bakanlığı ilaç ham maddesi diyor. Gümrük Ticaret Bakanlığı açıklamasında uyuşturucunun Kongo Cumhuriyetine gönderildiği. Gerçek ise Türkiye pazarına sürüldüğü. Siz İslam’ı nasıl alırsınız? Hikâyesi içinde, iç piyasada lafazanlıklar arasında buharlaştı.

Ve din adıyla hiçbir şey yapmayan üretmeyen, din şarlatanları, ortaçağ artığı tarikat ve cemaatlerin edindiği servetler. Bunlara verilen serbestlik.

Siyasal İslamcı böylede ya sosyal demokrat iddiası içinde olanlar nasıl tanınmalı. Avukat bürosu denilen bir alanda balya, balya banknotlar sayılıyor. Deşifre olunca bina parası diyorlar. Neden böyle bir ticaret parmağım gözüne dercesine yapılan alım satım işleri.

Körü körüne alınan yolda tesadüfler olmaz.

Hırsızlık yapıyorlar… Bayrak inmez diyorlar. Oy istiyorlar.

Rüşvet alıyorlar… Ezan susmaz diyorlar. Oy istiyorlar.

Kamu malına çöktüler… Hainsiniz diyorlar. Oy istiyorlar.

Vergi kaçırıyorlar… FETÖ’cüsünüz diyorlar. Oy istiyorlar.

Yargıya talimat veriyorlar… Türkiye hukuk devleti diyorlar. Oy istiyorlar.

Yandaşa ihale veriyorlar… Ekonomi şahlandı diyorlar. Oy istiyorlar.

Oyları çalıyorlar… Demokrasi kazandı diyorlar. Sabır diliyorlar. Oy istiyorlar

Hal böyle olunca hırsızlar ahlak dersi, saraylılar sabır, küfürbazlar edep, TC düşmanları tarih, torpilliler adalet, milli bayramları yasaklayanlar seçim meydanlarında kuklalarıyla dalavereci aktörleriyle vatanseverlik dersi vermeyi sürdürüyorlar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.