grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Şehirlerarası Otobüs Seferlerine Zam Yolda

Firmalar, şehirler arası otobüs seferlerine seçimden sonra Ramazan Bayramına günler kala zamlı fiyat tarifesi uygulayacak.

Ekonomi Yayın: 23 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 23.03.2024 13:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Akaryakıta gelen son zamlar ve artan maliyetlerin ardından otobüs firmaları da şehirler arası ulaşıma zam yapmaya hazırlanıyor. Otobüs biletleri fiyatlarına yapılacak zamlar için belirlenen tarih ise nisan ayı ve ramazan bayramından hemen önce.

Kırşehirlilerin en çok yolculuk yaptığı Ankara'ya düzenlenen seferler için otobüs firmaları 200 ile 300 TL arasında fiyat tarifesi uyguluyor.Bayrama kadar bu durum böyle ancak işin rengi bayram öncesi değişiyor.Ankara'ya düzenli sefer düzenleyen firmalar, Bayramdan önce zamlı tarifeye geçiyor.

Buna göre Ankara- Kırşehir arasında düzenlenen sefer fiyatları da 400 bandına yükseliyor.Böylece bilet fiyatlarına ortalama yüzde 60'lık bir zam yapılmış olacak.

Yapılacak zamla birlikte İstanbul- Kırşehir seferleri de 600 TL'den 800 TL bandına yükselecek.600 ila 700 TL arasında değişen İzmir- Kırşehir sefer fiyatları ise 850 TL'ye yükselecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.