grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Mandıraya Giren Kurtlar Hayvanları Telef Etti

Kırşehir'de bir mandıraya saldıran kurt sürüsü , hayvanların bir kısmını telef etti. Hayvanların sahibi,'' 40 koyunum kayıp. Öldüler mi parçalandılar mı bilmiyorum'' dedi.

Yaşam Yayın: 21 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 21.04.2024 12:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir merkez Bahçelievler Mahallesi mezarlığı yakınlarında bulunan bir mandırada küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan Ali Eroğlu isminde vatandaşın ağılına giren kurtlar , 11 hayvanı parçaladı.Ağılda bulunan 40'a yakın koyun ise kayıp.Telef ve kaybolan koyunlarun Kurban Bayramı için veresiye aldığı hayvanlar olduğunu dile getiren Ali Eroğlu, ''Kurban bayramında satıp borcumu ödeyecektim ama şimdi ne yapacağım bilmiyorum.Kaybolan 40 koyunum öldü mü kaçtı mı bilmiyorum hepsi kayıp.Burada bir arkadaşın mandırasında yer çevirip hayvancılık yapmayan çalışıyordum ama şimdi tüm emeğim boşa gitti.Zararım 250-300 bin TL arasında'' ifadelerini kullandı.

Kurt sürüsü nedeniyle kayıp olan diğer koyunlar aranırken ekipler olay yerinde incelemede bulundular.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.