grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

300 Fidanı toprakla buluşturdular

Kırşehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü 300 fidanı toprakla buluşturdu

Gündem Yayın: 23 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 23.03.2024 12:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, şehrin yeşil dokusuna katkı sağlamak amacıyla önemli bir adım attı. Kırşehir Orman Müdürlüğü'nden temin edilen 300 fidan, kamuya yararlı çalışma kapsamında bahar dönemiyle birlikte toprakla buluştu. Bu etkinlik, şehrin çehresini değiştirecek yeşil bir alan oluşturuluyor.

300 fidan toprakla buluştu

Denetimli serbestlik kapsamında gerçekleştirilen program, toplum hizmeti görevini yerine getirirken aynı zamanda Kırşehir'in yeşil alanı genişletiliyor. 300 fidanın dikimiyle Kırşehir, daha yeşil ve yaşanabilir bir kente dönüşüm için çalışmalar yeşil alan içinde devam ediyor. "Kamuya yararlı çalışma kapsamında bahar dönemi toprakla buluşan fidanlar", şehrin doğal güzelliklerine katkı sağlamanın yanı sıra, toplumda çevre bilincinin artırılmasına da hizmet ediyor.

Yeşil alanların şehirlere katkıları saymakla bitmez; hava kalitesinin artırılmasından, stresin azaltılmasına, biyolojik çeşitliliğin korunmasından, sosyal birliktelik alanlarının artırılmasına kadar pek çok fayda sağlarlar. Kırşehir'de gerçekleştirilen fidan dikim etkinliği, bu faydaların bilincinde olarak planlanmış ve uygulanmış bir proje gerçekleştiriliyor. Kırşehir'de gerçekleşen bu etkinlik, şehrin doğal güzelliklerinin korunması ve geliştirilmesi yönünde atılmış önemli bir adım olarak kayıtlara geçti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.