grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Otomobil Hırsızları Yakayı Böyle Ele Verdi

Kırşehir'de otomobillerden hırsızlık yaptığı öne sürülen ve kamera kayıtlarında yüzleri görülmeyen 4 şüpheli, polisin karşılaştırma tekniği ile yakayı ele verdi.

Asayiş Yayın: 05 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 05.10.2023 00:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kent merkezinde farklı mahallelerde otomobillerden araç ruhsatı, oto teybi, bagajlardaki inşaat ve hırdavat malzemeleri, bellek, ev anahtarı, güneş gözlüğü ve elektronik eşya çalınmasıyla ilgili 95 saatlik güvenlik kamerası kaydı izledi.

Ancak şüphelilerin yüzleri görülmediği için kimlikleri tespit edilemedi.Ancak daha önce de benzer suçlardan kaydı olanlarla karşılaştırma yapan polis, şüphelilerin yürüyüşlerin, hal ve tavırlarından kim olduklarını tespit etti.

Kimlikleri tespit edilen şüpheliler Y.K, A.E, E.E.K. ve H.Ç, adreslerine düzenlenen eş zamanlı operasyonda yakalandı, çaldıkları malzemeler ele geçirildi.

Hırsızlık için modeli düşük, kapısı kolay açılabilen araçları tercih ettiği belirlenen şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.