grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Ekicioğlu Mazbatasını Aldı 2. Dönemine Başladı

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, mazbatasını aldı 2. dönemine yapılan duanın ardından başladı.

Gündem Yayın: 03 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.04.2024 22:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar seçilen Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, mazbatasını alarak 2. dönemine başladı.3 Nisan 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilen mazbata töreni öncesinde parti önünde toplanılarak Kırşehir Adliyesi'ne hareket edildi.Ekicioğlu, Kırşehir Adalet Komisyonu Başkanı Ömer Dadalı'dan mazbatasını aldı.

Adliye önünde açıklamada bulunan Ekicioğlu,'' Öncelikle bu görevi 2. kez bana layık gördükleri için Kırşehir Halkına teşekkür ediyorum.Biz göreve geldiğimizde şunu söylemiştik. Kırşehir'den Türkiye'ye demokrasiyi ihraç edeceğiz, Türkiye'ye demokrasi dersi vereceğiz.

Sosyal demokrat belediyeciliğin ne olduğunu öğrenecek bu Türkiye demiştik ve 2019'dan 2024'e geldiğimizde Türkiye'yi kızarttık. Özellikle bizim ölçekli bölgelerimize baktığımızda domino etkisi yapacak demiştik, gerçekten de bunu başardık. Bizler şuna inanıyorduk. Bu ülkenin adalete ihtiyacı vardı, hukuka ihtiyacı vardı, eşitliğe ve hizmete ihtiyacı vardı. Biz bu ihtiyaçların birçoğunu gerçekleştirdik. Bazıları çıktı biz getirdik, biz götüreceğiz dedi.Demek ki hiç öyle sandıkları gibi değilmiş. Şimdi bizler varız onlar yok. Demek ki halka dokunmak, iş odaklı çalışmak; kamuoyunun ve toplumun teveccühleri o yönde oluyor. Biz ülke sevdasıyla yanıp tutuşurken bazıları başka işler peşinde koşuyorsa sandıkta da herkes onun dersini veriyor.Buna İrlandalılar da dahil.

 

 

Artık seçim bitti, yükümüz ağır.2019'da 11 il belediyesiydik şu anda 20 il belediyesiyiz.Bunlara danışmanlık hizmeti de vereceğiz, bilgi de aktaracağız.Teknik konularda yardımcı da olacağız.89'daki hataya düşmeyeceğiz.Çünkü bu ülkenin gerçekten sosyal demokratlara ihtiyacı var. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin kurucu partisi.Maalesef oy için meydanlarda şeriat isteyenler de sandıkta cevabını aldı.Biz oy için hiçbir yere göz kırpmadık.Çünkü toplumun bize değil kendisine oy verdiğini düşünüyoruz.Sonuçta da öyle oldu ve sağduyu kazandı.Sağlıklı bir şekilde seçimi atlattık.Biz Dünyanın merkezi olan Kırşehir'den sadece Türkiye'ye değil Dünyaya mesajımızı gönderdik.Bundan sonra ülkemiz, şehrimiz, insanlarımız için bütün gücümüzle hep birlikte çalışacağız.Kimseyi ayırt etmedik; hangi mahalleden bize ne kadar oy çıktığının hesabını yapmadık.Çünkü bu ülkeye herkes vergi veriyor.Eşit hizmeti getirdik ve sonuç bu oldu.Tarihte önemli bir ders olarak okutulacak.Mutluyuz , gururluyuz.Hepnize hayırlı uğurlu olsun'' dedi.

Mazbata töreninin ardından, Başkan Ekicioğlu, 2. kez görevini sürdürmek üzere parti hizmet binasına geldi.Burada çalışanlar tarafından alkışlarla ve çiçeklerle karşılanan Ekicioğlu ve beraberindekiler yapılan duanın ardından belediye binasına giriş yaptılar.Başkanlık makamına geçen Başkan Ekicioğlu, burada vatandaşların tebriklerini kabul etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.