grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

EAMLESSTANCE AYŞE TOLGA İLE “ORMAN TERAPİSİ”NDE !

Seamlesstance’in Bütünsel Enerji Terapisti, Klinik Aromaterapist, Yazar Ayşe Tolga ile düzenlediği “Orman Terapisi”nde derin orman yürüyüşü, meditasyon, nefes ve topraklanma çalışmaları yaparak doğada harika bir deneyim yaşıyorlar.

Sağlık Yayın: 06 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 06.07.2023 14:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 

Seamlesstance’in Bütünsel Enerji Terapisti, Klinik Aromaterapist, Yazar Ayşe Tolga ile düzenlediği “Orman Terapisi”nde derin orman yürüyüşü, meditasyon, nefes ve topraklanma çalışmaları yaparak doğada harika bir deneyim yaşayan katılımcılar, sağlıklı bir öğle yemeği ve keyifli sohbet ile programı tamamladılar. Tamamen yerli üretim olan markanın kurucusu genç kadın girişimci Selen Alaftargil, “Adını özel bir dokuya sahip olan ve tekstilde sıfır atık sağlayan ‘’Seamless’’ adı verilen dikişsiz örgü tekniğinden alan Seamlesstance’in ‘İcatlar, ihtiyaçtan doğar ilkesinden’ etkilenerek yola çıktığını, var olan bütün tabuları yıkmayı amaçladığını, spor-şık anlayışını merkeze alarak, zarif, göz alıcı, sportif, dingin, ikinci ten hissi veren ürünleriyle kadınların özgürlüğüne özgürlük kattığını, sonsuz hareket alanı ve rahatlık sunduğunu” söyledi.

Alaftargil, Seamlesstance’in üretim tekniğinin sağladığı “sıfır atık” konusunun “Sürdürülebilirlik” için önemine dikkat çekti. Etkinlikte sergilenen şeffaf kutu sınırlı dünyamızı simgelerken; içindeki seamless kumaş değerlendirilerek yapılmış ürünler de sürdürülebilirliğe atıfta bulundu. Doğada planlanan program da bize “Doğanın sahibi değil misafiri olduğumuzu” hatırlattı. Seamlesstance, ürünlerini dikişsiz örgü yöntemiyle ortaya çıkarıyor ve antibakteriyel özelliği taşıyan Polygiene teknolojisiyle birleştirerek sağlıklı giyim imkanı sağlıyor, etkileyici dokusunun yanında büyüleyici tasarımlar da ortaya çıkarıyor. Ekstra yüksek bel taytlar, taytcrop top takımlar, alttan veya üstten ayarlanabilen dekolteli croplar, spor tulum modelleri ile sağladığı rahatlık ve tasarım özellikleri sayesinde kadınların vazgeçilmezi oluyor.

Son zamanlarda moda dünyasının vazgeçilmez renkleri haline gelen fuşya, mürdüm, kehribar rengi, gece mavisi ve gül kurusu gibi pastel ve canlı tonları birlikte kullanılarak kontrast yaratmayı amaçlıyor. Seamlesstance koleksiyonlarının tüm parçaları, kadınların günün her saati sosyalleşecekleri alanlara göre stillerini kolayca değiştirebilmelerine ve karıştır  eşleştir yapabilmelerine olanak sağlıyor.

Tasarımlarının çarpıcılığı detaylarındaki dokunuşlarda gizli olan ürünler, sadece birkaç aksesuar ile kombinleyerek geceye de hazır hale getirilebiliyor. Seamlesstance’in size tabuları yıkarken ışıldama şansı sunması için tek yapmanız gereken kendi Seamlesstance’inizi seçmeniz!!! www.seamlesstance.com https://www.instagram.com/seamlesstance/?hl=en Sorularınız için; T.I.M.E. PR, 0 555 363 14 88

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.