grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Atılgan YILMAZ Kırşehir'de 7’den 70’e vatandaşların gönlünü kazandı.

Mucur Belediye Başkanı ve Ak Parti Kırşehir Belediye Başkan Aday Adayı Atılgan Yılmaz ziyaretlerine devam ediyor.

Gündem Yayın: 05 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 05.12.2023 00:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News
 
Başkan Atılgan Yılmaz,
Kırşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan, Kırşehir İl Müftüsü Mustafa Tekin ve Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç'ı ziyaret etti.

Kırşehir Belediye Başkan Aday Adayı Atılgan Yılmaz Kırşehir’li vatandaşlarla kurduğu diyaloglarla 7 den 70 gönüllere dokunuyor.

Kırşehir'in bütün kurum ve kuruluşları dahil olmak üzere neredeyse her noktasını ziyaret eden Atılgan Yılmaz, vatandaşlarla yakından ilgilenerek gönüllerini kazandı.

Kırşehir'e hizmet etmek için gece gündüz demeden yoğun mesai harcayan Başkan Yılmaz, Her türlü talep ve istekleri dinleyerek yerine getireceğinin sözünü veriyor.

Başkan Yılmaz Kırşehirde yapmış olduğu ziyaretlerde, Türk devletinin güçlü bir devlet olduğunu belirterek, “Hemşehrilerimizin problemlerini çözmek, sıkıntılarıyla dertlenmek, daha refah, daha yaşanılır bir Kırşehir inşa etmek; bizim asli görevimizdir sözleriyse taktire şayan olarak nitelendirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.