grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

YAZ GELDİ TRAKTÖR SÜRÜCÜLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR

Kırşehir Ziraat Odası Başkanlığı, çiftçileri traktörlere sarı döner çakar lamba ve römorkların arkasına reflektör lamba takması konusunda uyarıda bulundu.

Gündem Yayın: 19 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.04.2024 00:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Ziraat Odası Başkanlığı, çiftçileri traktörlere sarı döner çakar lamba ve römorkların arkasına reflektör lamba takması konusunda uyarıda bulundu.
Tarım sezonun başlamasıyla sosyal medya hesaplarından yapılan o uyarıda, " Değerli üreticilerimiz Tarım sezonun devamı ile üzücü kazalar yaşanmaması için Trafik kurallarına lütfen uyalım. Basit Görünebilir Ama can Kurtarıyor!
Karayolları Trafik Kanununa göre Traktörlere geceleri yolda diğer sürücüler tarafından fark edilmeleri için sarı döner çakar lamba, Traktör Römorkları ve diğer römorkların arkasına en az 2 tane Reflektör taktırılması veya yapıştırılması zorunlu olup, çalışır durumda olması gerekmektedir. Trafik kazaları sonucu ölüm ve yaralanmaların önlenebilmesi ve cezai işlem uygulanmaması için sarı döner çakar lamba, ve Reflektörlerin ihmal gelinmeyerek kısa sürede taktırılması gerekmektedir. Reflektör Tak Görünür Ol!" uyarısında bulunuldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.