grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

AK Parti'de Değişim İl Başkanlarından Başlıyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçimlerin ardından ilk etapta il başkanlarını değiştireceği ve ekim ayına yapılması planlanan olağan kurultay için il ilçe kurultaylarının başlatılması talimatını verdiği belirtildi.

Siyaset Yayın: 02 Mayıs 2024 - Perşembe - Güncelleme: 02.05.2024 13:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yerel seçimler sonrası AK Parti’de ikinci MYK toplantısı önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantıda bir kez daha 31 Mart yerel seçimlerdeki yenilginin masaya yatırıldığı belirtilirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ekim ayında yapılması planlanan olağan kurultay öncesinde il ve ilçe kurultaylarının başlatılması yönünde talimat verdiği belirtildi.

Yerel seçimlerin ardından birçok ilde belediyeleri CHP'ye kaptıran AK Parti'de İl Başkanları için harekete geçildi.Alınan bilgiye göre MHP ile ittifaka rağmen bir kez daha CHP tarafındna alınan İstanbul,Ankara, Kırşehir , Antalya, Mersin ve Adana bile birlikte bu seçimde CHP'ye kaptırılan Bursa,Balıkesir, Denizli il başkanlarının da kurultay sürecinde değişeceği belirtiliyor.

Buna göre AK Parti’de il ve ilçe kurultayları mayıs ayı itibarıyla başlayacak, ekim ayında ise olağan kurultay gerçekleştirilecek. İl ve ilçe kurultaylarında, Erdoğan’ın yerel seçimlerden hemen sonra sıklıkla dile getirdiği “değişimin” de başlayacağına dikkat çekiliyor.

Öte yandan AK Parti’de, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın milletvekilleriyle de bir araya geleceği ve milletvekillerinin de yerel seçimlere ilişkin raporları genel merkeze sunacağı konuşuluyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.