grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

İç Anadolu’nun En Riskli İli Kırşehir .

Depremlerin gündeme geldiği şu günlerde AFAD şehirlerin deprem risk analizlerini bir kez daha yayınladı. İŞTE KIRŞEHİR’İN SON DURUMU…

Gündem Yayın: 21 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 21.04.2024 23:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından resmi internet sitesinde Türkiye’nin deprem haritası bir kez daha verildi. Deprem Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan bu harita ülkemiz açısından hiç iç açıcı değil. Ege, Karadeniz ve Güneydoğu Bölgelerini takip eden faylar ülkeyi adeta sarmış durumda. En risksiz iller ise Karaman, Niğde, Konya ve Aksaray’ın bir kısmı oldu. İç Anadolu’nun en riskli ili ise Kırşehir olduğu gözlerden kaçmazken, yanı başımızda yer alan Kayseri’de de bu riskin yüksek olduğu gözlemlendi. Nevşehir ise risk haritasında orta riskli şehirler statüsünde yer aldı.
Kırşehir şehir sıralamasında 1. derece deprem bölgesini oluştururken, çevre iller bu sıralamada 2 ve 3. sırada yer aldı. Şimdiye kadar hiçbir büyük depremin yaşanmadığı Kırşehir’de tek temenni olası bir depremin olmaması. Bu konuda da özellikle şehir yöneticilerinin tedbirleri alması isteniyor.

 

İşte Nevşehir’in risk analizi!

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.