grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Basına Kapalı Toplantıya Damga Vuran Sözler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri Kırşehir'de İl Danışma Meclisi toplantısına katılmıştı. Toplantıya Halim Çakır ve Salih Bircan'ın sözleri damga vurdu.

Siyaset Yayın: 11 Eylül 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 11.09.2024 00:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kongre sürecinin başlatılmasının ardındna geçtiğimiz günlerde Ankara'da Teşkilatlardan sorumlu Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan ve İl Başkanı Seher Ünsal ile değerlendirme toplntısı gerçekleştirilmişti.Bu toplantının ardından bu kez de Kırşehir'de Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ömer İleri'nin katılım gösteridiği Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.Kırşehir Koordinatörü ve Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser'in katıldığı toplantıya Milletvekili Necmettin Erkan, İl Başkanı Seher Ünsal ve teşkilat mensupları iştirak etti.Konuşma ve sunumun ardından basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda Seher Ünsal, teşkilat mensuplarına konuşma çağrısında bulundu.

ÇAKIR: KIRŞEHİR'DE BÜYÜK BAŞARISIZLIK YAŞANDI

Konuşmak için kürsüye çıkan Halim Çakır, Kırşehir'de AK Parti ve MHP'nin ittifak olarak girdiği yerel seçimde belediye'nin seçime tek başına giren CHP'ye kaptırılmasını eleştirdi ve bu konuda başarısızlığı dile getirdi.Çakır, başarısızlığın yapıldığı belirtilen bütün faaliyetleri önemsizleştirdiğini ifade etti.Çakır ayrıca Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın asıl güzergahının Kırşehir olduğunu ancak bu hattın Yozgat üzerinden geçirilmesinin büyük bir talihsizlik olduğunu da vurguladı.

BİRCAN GENEL MERKEZİN ADAY TERCİHİNİ ELEŞTİRDİ

Halim Çakır'dan sonra söz alan Salih Bircan ise Genel Merkezin aday tercihlerini eleştirdi.Bircan, yerel seçimde o kadar aday olmasına rağmen Kırşehir dışından bir adayın gösterilmesinin seçimi kaybettirdiğini ileri sürdü.Bircan'ın bu açıklaması, ''Seher Ünsal'ın elini güçlendirdi'' şeklinde yorumlandı.

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.