grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Alacaklısını Eşinin Gözü Önünde Öldürdü

Kırşehir'de alacak verecek meselesi nedeniyle polis memuru Serhat A. isimli şahsı evinde eşinin gözü önünde vurarak öldürdü.

Asayiş Yayın: 25 Temmuz 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.07.2024 22:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Olay Medrese Mahallesinde meydana geldi.Alınan bilgiye göre Polis memuru R.K.(40) , borçlu olduğu Serhat Aydemir'in (35) ikametine gitti.Zile bastıktan sonra 'polis açın kapıyı' diyerek kapıyı açtıran R.K. , Serhat Aydemir ile tartışmaya başladı ve yanında bulunan silahla Serhat Aydemir'e peş peşe ateş etti.Serhat Aydemir'in eşinin gözü önünde meydana gelen olayda genç adam hayatını kaybetti.Silah sesleri üzerine çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ekipleri sevk edildi.Batman'dan geldiği öğrenilen şüpheli polis memuru ise karakola giderek teslim oldu.Serhat Aydemir'in cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna kaldırılırken savcılık geniş çaplı soruşturma başlattı.

Serhat A.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.