grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

AK Parti’nin kaybetme sebepleri belli oldu!

Kırşehir'de AK Parti'nin oy kaybetme sebepleri araştırıldı. Elde edilen ilk veriler bakın nasıl oldu...

Siyaset Yayın: 29 Mayıs 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 29.05.2024 23:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ülke genelinde olduğu gibi Kırşehir’de AK Parti, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde büyük yaralar aldı. Elinde ki merkez bazı ilçeleri kaybeden AK Parti sadece ve sadece 3 belde ile yoluna devam etti. Bu durum Tüm illerde de aynı tabloyu gözler önüne serdi.

Peki AK Parti seçimleri neden kaybetti?, Halk AK Parti’ye kızgın mı?, AK Parti’nin yerel seçimlerde oy kaybetmesinin en önemli sebebi nedir? Tüm bu merak edilen soruların cevabı yapılan araştırmalar sonucunda netlik kazandı.

Bu konularda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonuçlarının hesaplarının yapmaya devam ediyor. Anket şirketleri de bu konuyu araştırmak üzere çalışmalarına başladı. AK Parti’nin bazı bölgelerde neden oy kaybettiğine ilişkin araştırma yapılıyor. Araştırma sonuçları ise gelmeye başladı.

İlk sonuçlara göre AK Parti oylarının çoğunluğunu öncelikle AK Parti il ve ilçe yönetiminin pasifliği ,ekonomik sıkıntılar ve hayat pahalılığından kaybetti. Bunu ise Emeklilere verilen yetersiz zamlar ile yanlış aday devam ettirdi.

#
Yorumlar (1)
Gizem Altan
06.08.2024 18:59
(DÜŞÜNÜN)...sokak köpekleri yüzünden çocuklar,yaşlılar ölüyor,sakat kalıyor.Trafik kazaları oluyor..Salgin hastalıklar yayılıyor.Insanlar sokağa çıkamıyor..
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.