Kırşehir’de Uyuşturucu Operasyonu: 988 Hap Ele Geçirildi
Kırşehir’de polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda 988 adet sentetik ecza hap ele geçirilirken, gözaltına alınan iki şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yürüttükleri titiz takip ve saha çalışmaları sonucu, yüklü miktarda uyuşturucu madde ile yakalanan iki şüpheliyi adalet önüne çıkardı. Operasyonda gözaltına alınan R.A. ve K.T., mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında şehir merkezinde bir otomobili durdurdu. Araç ve şahıslar üzerinde yapılan detaylı aramada, 988 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.
Gözaltına alınan iki şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet savcılığındaki ifadelerinin tamamlanmasının ardından hakim karşısına çıkarılan R.A. ve K.T., uyuşturucu madde ticareti suçlamasıyla tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi.
Kırşehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, gençleri ve toplumu zehirleyen odaklara karşı mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini duyurdu. Operasyonun, şehirdeki narkotik suçlarının önlenmesinde önemli bir adım olduğu belirtildi.






