grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kaman Ceviz Festivali'nde birçok ünlü isim sahne alacak.

Kaman Ceviz Festivali'nde birçok ünlü isim sahne alacak.11 Ekim'de başlayacak konserler 3 gün sürecek ve 13 Ekim'de sona erecek.

Gündem Yayın: 20 Eylül 2024 - Cuma - Güncelleme: 20.09.2024 22:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

33. sü düzenlenecek olan Kaman Ceviz Festivali için birbirinden ünlü isimler Kırşehir'in yolunu tutacak.Kaman Belediyesi tarafından yapılan duyuruda 11 Ekim 2024 Cuma günü Veli Erdem Karakülah ve Fatma Turgut sahne alacak.12 Ekim 2024 Cumartesi 2024 tarihinde Eypio ile Mustafa Ceceli konseri gerçekleşecek.13 Ekim 2024 Pazar Günü ise Aydilge ve Sefo sahneye çıkacak.Belediyeden alınan bilgiye göre Cumhuriyet Meydanında verilecek konserler saat 17:00'de başlayacak.

GEÇTİĞİMİZ YIL İPTAL EDİLDİ

Geçtiğimiz yıl 32. si düzenlenen Ceviz Festivalinde Kaman Belediyesi, Öykü Gürman, İsmail Altunsaray ve Sefo'nun sahne alacağını duyurmuş ancak Filistin-İsrail Savaşı nedeniyle konserlerin iptal edildiği duyurulmuştu.Son dönemde çevre il ve ilçelerde düzenlenen Ceviz Festivalleri nedeniyle Kaman Ceviz Festivali'nin sönük geçtiği eleştirileri yapılıyordu.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.