grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Selahattin Ekicioğlu'ndan Yenice Mahallesi'nde 2. Toplantı

Yenice Mahallesi sakinlerinin talebi ile yapılan toplantıya yoğun ilgi gösterildi.

Gündem Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 21:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantıları gerçekleştiriyor.Hafta sonu Yenice Mahallesi Kültür Evi önünde gündüz saatlerinde gerçekleştirilen toplantının ardından Yenice Mahallesi sakinleri 2. toplantı talebinde bulundu.Atatürk Bulvarı bölgesinde iftardan sonra organize edilen toplantıya ilgi yoğun oldu.

Her Mahalleye ayrım yapmadan hizmet götürdüklerini kaydeden Ekicioğlu, Yenice Mahallesi'nde gerçekleştirilen projelere değindi ve bundan sonra da hizmet getirmeye devam edeceklerini kaydetti.

 

 

Kenti ortak akılla yönettiklerini kaydeden Başkan Ekicioğlu, gelen taleplere göre bir veri tabanı oluşturduklarını ve gelen taleplere yönelik projeler geliştirerek uygulamaya koyduklarını ifade etti.

 

 

Kırşehir Belediyesi'nin yol,su,kaldırım,park,temizlik gibi asli görevlerinin dışında kent kimliğine kavuşturacak projeler de kazandırdıklarının altını çizen Başkan Ekicioğlu, Türkiye'ye örnek bir belediyecilik anlayışı kazandıracaklarını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.