grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Mucur'da oylar yeniden sayılıyor

Mucur'da seçim gerginliği: 168 geçersiz oy için yeniden sayım kararı...

Siyaset Yayın: 31 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 31.03.2024 21:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir'in Mucur ilçesinde, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yaşanan gerginlik devam ediyor. Toplam 168 oyun geçersiz sayılması üzerine, seçim sonuçlarına itiraz edildi ve oyların yeniden sayılması kararı alındı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mucur Belediye Başkan Adayı Fatih Yıldırım, duruma ilişkin ilk açıklamasını yaparak, kazanılan seçimin kimseye bırakılmayacağını ifade etti.

 

FATİH YILDIRIM'DAN GÜÇLÜ MESAJ

MHP'nin Mucur Belediye Başkan Adayı Fatih Yıldırım, yaşanan gelişmeler üzerine yaptığı açıklamada, "Kıymetli dostlarım 3,5 şaibeli oyla! Kazandığımız seçimi kimseye yedirmeyiz. Sayım yeniden yapılacaktır. Bu kez biz kazandık! Mucurumuz Kazandı." ifadelerini kullandı. Yeniden sayım sürecinin sonuçları, Mucur halkının beklentileri ve adayların iddiaları doğrultusunda büyük bir merakla bekleniyor. Yeniden sayımın adil ve şeffaf bir şekilde tamamlanması, demokratik sürecin sağlıklı işleyişinin bir göstergesi olacak.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.