grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Arkasında Yüklü Borç Bıraktı Tatile Çıktı

Kamu kaynaklarını israf ettiği için sıklıkla eleştirilen Özbağ'ın önceki dönem Belediye Başkanı Rasim Arazay döneminin bilançosu belli oldu.

Gündem Yayın: 25 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.04.2024 22:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Millet Bahçesi ve Turşu Fabrikası gibi fiyasko projelerle Belediyeyi zarara uğratan Özbağ'ın önceki dönem Belediye Başkanı Rasim, arkasında yüklü bir borç bıraktı.Özbağ Belediyesi'nin yeni Belediye Başkanı İsmail Çanakçı, yapılan harcamaları ve para giriş-çıkışlarını mercek altına aldı.Yapılan ilk mali inceleme sonucu Belediyenin Rasim Arazay döneminden kalan borcu çıkarıldı.

ÖZBAĞ'IN BORCU 75 MİLYON 707 BİN TL

Buna göre Özbağ Belediyesi'nin 31 Mart 2024 tarihi itibariyle devraldığı borç miktarı toplam 75 milyon 707 bin TL.Bu borcun en büyük kalemini ise 45 milyon 120 bin TL ile İller Bankası borcu oluşturuyor.Borçlar arasında en dikkat çeken ayrıntı ise pesonelin alamadığı maaşlar oldu.

ÇALIŞANLARIN ALACAĞI ÖDENMEMİŞ

Mali tabloya göre kadrolu personelin yaklaşık 600 bin TL'lik alacağı söz konusu.Şirket personelleri olan işçilere olan borç miktarı ise 1 milyon 132 bin TL.Yeni hizmet binası ve yeni makam odası için harcamada bulunan Arazay'ın işçilerin maaşlarından kestiği biliniyordu.Ancak Belediyeyi kaybeden ve apar topar Özbağ'ı terk eden Rasim Arazay, çalışanların maaşlarını ödemeden tatile çıktı.

 

 

Rasim Arazay sosyal medya hesabından Alanya'da tatile çıktı görüntüleri paylaştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.