grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Türkiye'nin En Genç Belediye Meclis Üyesi Kırşehir'den

Türkiye'nin en genç belediye meclis üyelerinden birisi Kırşehir Belediye Meclis Üyesi Anıl Naldöken oldu.

Gündem Yayın: 05 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.04.2024 22:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu yeni dönemde yapılanmaya gideceklerini ve yönetimde gençlere yer vereceklerini dile getirmişti.Ekicioğlu buna gerekçe olarak ise yeni siyasetçilerin yetişmemesini belirterek, ''Bu gençlerimiz ülkemizin yarınları, yeni yöneticileri olacak'' demişti.Ekicioğlu, Belediye Meclis kontenjan listesine 3 gencin ismini yazdı ; 24 yaşındaki Mimar Betül Yılmaz, 27 yaşındaki Mühendis Sueda Şahin ve 18 yaşındaki Anıl Naldöken.

 

 

Selahattin Ekicioğlu'nun seçimleri kazanmasıyla birlikte 3 kontenjan üye de meclise girmeyi başardı.Böylece 18 yaşındaki Anıl Naldöken Türkiye'nin bilinen en genç belediye meclis üyesi oldu.

 

Anıl Naldöken seçim çalışmaları sırasında dedesi İbrahim Naldöken ile...

ANIL NALDÖKEN KİMDİR ?

3 Haziran 2005 tarihinde Kırşehir-Merkez Aşıkpaşa Mahallesi'nde dünyaya geldim. Hoşgörülü bir aile ortamında yetiştim. İlkokul ve ortaokul eğitimimi Cumhuriyet ilkokulu ve ortaokulunda tamamladım. Yusuf Sıddık Demir Anadolu lisesinde lise eğitimimi tamamlayarak mezun oldum. Üniversite sınavlarına hazırlanan bir öğrenci olarak eğitim hayatıma devam ediyorum. Henüz altı yaşında babamın  omzunda, meydanlarda, partimizin bayrağını sallayarak, slogan atarak Cumhuriyet Halk Partisi ile tanıştım. Dokuz yaşımda parti etkinliklerini seçim bildirisi dağıtan, 13 yaşında apartman bahçesinde partimizin milletvekili adayı ile  tanıtım toplantısı düzenleyen, 2023 genel seçimlerinde kapı kapı  gezip seçim çalışması yapan bir parti neferi oldum. Nihayet 18 yaşında Türkiye'nin en genç belediye Belediye Meclis Üyesi adayı olarak Türkiye’nin en köklü siyasi partisinde siyasi hayatıma ilk adımımı atıyorum. Atatürkçü Düşünce Derneği ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin en genç üyesi olarak ülkemizin de en genç Belediye Meclis Üyesi olmaya, gençliğin sesini en yüksek perdeden duyurmaya talibim.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.