grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Her şey bir çiçeği, bir ağacı sevmeyle başlar.

Doğayı seven her kişi beraberinde insan da sever. doğada var olan tüm canlıların güzelliğinin ve değerinin farkındadır, tüm dünyaya karşı duyarlıdır ve sorumluluk hissetmektedir. Bu konuda duyarlılığı dile getiren Erol Kahraman hocama teşekkürler

Gündem Yayın: 04 Mayıs 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 04.05.2024 22:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yürüdüğümüz yolların kenarında,eğer kaldıysa 2-3 metrelik topraktan,yeşillik alandan kendiliğinden yetişen,varlıklarından bile çoğunlukla haberdar olmadığımız yaban otları ve onların YABAN ÇİÇEKLERİ.Ben varım diyorlar.

Ülkem için,toprağımı güzelleştirmek,size sevdirmek için buradayım diyorlar.Arılar için,böcekler için,bana ihtiyaç duyanların tümü için buradayız diyorlar.(Ben onlardan bir buket hazırlarken bitkinin tümüne,köküne zarar vermemeye özen gösterdim)Siz ne yapıyorsunuz diye soruyorlar?Bize yaşam alanı bırakmak için duyarlı davranmıyorsunuz.

Yeşili yok ediyor,ağaçları kesiyor,hatta ormanları bizimle birlikte yakıyorsunuz diyorlar.Her şey bir çiçeği,bir ağacı sevmeyle başlar.Ağaç sevğisi,bitki,doğa sevğisi olmayan insanlar da rezidans hayranlığı, sevğisi oluşur.Hiç olmazsa o devasa binalarla birlikte;ağaçların,bitkilerin ve çiçeklerinde yaşamasını sağlayalım.Her şey bir çiçeği,bir ağacı sevmeyle başlar.

EROL KAHRAMAN

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.