grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Vergi Sistemi Zengini Daha Zengin Fakiri Daha Fakir Yapıyor

Zafer Partisi Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kılıç, adaletsiz vergi sistemi yüzünden zenginin daha da zengin fakirin ise daha da fakir hale geldiğini ifade etti.

Gündem Yayın: 14 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 14.07.2023 23:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

MUSTAFA KILIÇ YAPTIĞI YAZILI AÇIKLAMADA ŞUNLARI İFADE ETTİ :

Türkiye'de Maaşlı çalışanın dışında % 60'ın üzerinde insanımız vergi kaçırır. Hükümette bunu bilir ve kazanandan alamadığı vergiyi, dolaylı yoldan yani harcama kaleminden alır. 
Bakarsınız, adamın evinin önünde 2-3 aracı var, 3-4 evi var, bankada parası var ama ödediği vergi çok düşüktür.
Hatta 5'li çete gibi bilinen yandaşlarına da vergi affı çıkartır.
Mevcut ükümet ve yancısı bunu bildiği halde, oy kaybetmemek uğruna adaletli bir vergi alma işini bırakarak; harcanan para karşılığında aldığı gıda, giyim, eşya veya taşınır veya taşınmaz menkuller üzerinden vergi alır. 
Yani zengin gittikçe zengin, fakir ise daha da fakirleşir.
Burada en çok mağdur olan kesimler ise çalışanlar ile özellikle emekliler, mağdur olmuşlardır.
Hükümet de en çok bu kesimi mağdur ederek % 25 zam ile emekliyi perişan etmiştir.
Hükümet, doğru dürüst, adaletli bir vergi sistemi getirmeli; herkesin mal, mülk ve gelirine göre vergi sistemini yeniden düzenlemelidir.
Ancak yancısı MHP,  emekliye bak sizin için görüşüyoruz deyip, tutamayacağı sözü emekliye söyleyip, emeklinin ağzına doğru balı gösterip, sonra geri çekerek meclisteki önergede çekimser kalmıştır.
Zafer Partisi iktidarında bütün bu yanlışlar düzeltilecek, Zafer Partisi doğru bir vergi planlaması ile çalışan işçi ve memurunun yanında olduğu gibi emeklisinin yanında her zaman olacaktır.
Her siyaset kurumu da çalışanının ve emeklisinin yanında olmalıdır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.