grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Dolu ve Sağanak Yağış Etkili Oldu

Meteorolojinin uyarılarının ardından Kırşehir genelinde etkili olan dolu ve sağanak yağış, kırsal kesim ve Mucur'da yerini su baskınlarına bıraktı.

Yaşam Yayın: 30 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 30.04.2024 23:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 
 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kırşehir'de yaşanabilecek ani dolu ve sağanak yağışlar noktasında peş peşe uyarılarda bulunmasının ardından bugün akşam saatlerinde kent merkezinde şimşek ve gök gürültüleriyle birlikte sağanak yağış meydana geldi.Kent merkezinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken köy ve ilçelerde durum farklı oldu.

 

 

DOLU VE SAĞANAK YAĞIŞ ZARARA YOL AÇTI

Akşam saatlerinde Boztepe, Akpınar, Kaman ve Mucur'da etkili olan dolu ve sağanak yağış ile birlikte tarım arazileri zarar görürken birçok nokta su baskınları ile birlikte göle döndü.

 

 

SEL MUCUR'U TESLİM ALDI

Gün içinde etkili olan dolu ve sağanak yağıştan en çok nasibini ise Mucur kent merkezi aldı.İlçe merkezinde iş yerleri su baskınları sonucu büyük zarar görürken sokaklar ve caddeler göle döndü.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.