grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir Canlı Hayvan Pazarı Tekrar Açılıyor

Kırşehir'de şap hastalığı önlemleri kapsamında süresiz olarak kapatılan canlı hayvan pazarı tekrar açılıyor.

Ekonomi Yayın: 19 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 19.03.2024 23:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Şap hastalığı nedeniyle 5 Ocak 2024 tarihinde Ticaret Borsası tarafından süresiz olarak kapatılan Canlı Hayvan pazarının 20 Mart 2024 tarihi itibariyle tekrar açılacağı duyuruldu.

Ticaret Borsası tarafından hastalık riskine karşı kapalı tutulan canlı hayvan pazarının yeniden açılmasıyla alışverişlerin başlayacağı belirtilen açıklamada, "5 Ocak 2024 tarihinde Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce şap nedeniyle kapanan borsamıza ait canlı hayvan pazarı, 20 Mart 2024 tarihinde yeniden açılacaktır. Hayvan pazarına gelen üretici ve hayvan sahibi esnafımızın hayvanlarının kulak küpesi ve sağlık raporunu getirmeleri gerekmektedir. Üreticilerimizin daha dikkatli olmalarını, sağlık kontrolleri ve aşılarını hayvanlarına eksiksiz yaptırmalarını önemle istiyoruz." ifadelerine yer verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.