grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Mikail Arslan'dan MHP İl Teşkilatına Ziyaret

Kırşehir Belediye Başkan Adaylığı için ismi geçen AK Parti 26. dönem milletvekili Mikail Arslan, MHP İl Teşkilatını ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 21 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 21.09.2023 20:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

2024 yılı mart ayında gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde AK Parti'de adaylığı için en çok şans verilen isimlerden olan 22, 23 ve 26. dönem Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, MHP İl Teşkilatını ziyaret etti.Ziyaretinde MHP İl Başkanı Arif Kılıç, MHP Merkez İlçe Başkanı Yasin Bektaş ve MHP Kadın Kolları Başkanı Neslihan Sayın makamlarında ziyaret ederek istişarede bulundu.Mikail Arslan'ın bu ziyareti, ''ortak aday'' tartışmaları öncesinde manidar bulundu.Ancak Kırşehir'de AK Parti ve MHP'nin ortak aday olarak kendi gösterecekleri adayın belirlenmesi beklentisi içerisinde oldukları kaydediliyor.

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.