grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kılıçoğlu, ''94 Kırşehir'de Yeniden Tecelli Edecek''

Yeniden Refah Partisi Kırşehir Belediye Başkan Adayı Ali Kaan Kılıçoğlu, 1994 milli görüş belediyeciliğinin Kırşehir'de yeniden tecelli edeceğini dile getirdi.

Siyaset Yayın: 23 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 23.03.2024 00:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye genelinde Yeniden Refah Partisinin yükselişinin hem iktidarı hem de muhalefeti korkuttuğunu belirten YRP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Ali Kaan Kılıçoğlu, '' Menfi ekonomik gidişatın çözümünün adil düzende olduğunu anlayan milletimiz Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ı her gittiği yerde gelecek Cumhurbaşkanı seçiminin galibi olarak karşılıyor.

Bu hususlarla birlikte Kırşehir özelinde iki kutup arasında sıkışıp kalan, yıllardır vaadedilen projelerin yapılmadığının farkında olan Kırşehirli, Yeniden Refah Partisine ve şahsımıza büyük teveccüh gösteriyor.Her gittiğimiz yerde mevcut yönetimin hizmet noktasında noksanlarını dile getiren, cumhur ittifakının adayının ise sadece hükümet gücüyle sahada olduğunu söyleyen Kırşehirli çözümün Yeniden Refah Partisi kadrosunda olduğunun farkında. Şehrin sıkıntılarını bilen, bunlar hakkında projeler üreten, kadrolusuyla Kırşehir’i yönetmeye hazır bir belediye başkan adayı olarak 1994 milli görüş belediyeciliğini Kırşehir’de yeniden tecelli ettireceğiz. 

Kırşehir seçmeninin 31 Mart seçimlerinde çift kutuplu siyasetten bizar olduğunu sandıkta göstereceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Ahlaklı belediyecilik anlayışıyla yola revan olmuş bir siyasi anlayışın belediye başkan adayı olarak Kırşehir’i 31 Mart seçimlerinin akabinde ihya ve inşa edeceğiz'' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.