grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Ekicioğlu, ''Kayın-Bacanak'' Atama Haberlerine Cevap Verdi

Sosyal medyada ve ulusal medyada yer bulan ''Kırşehir Belediyesi'ndeki atama iddialarına'' ilşkin Başkan Selahattin Ekicioğlu açıklamada bulundu.

Gündem Yayın: 10 Mayıs 2024 - Cuma - Güncelleme: 10.05.2024 22:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Bir süre önce sosyal medya üzerinde bazı hesaplarla başlayan ve daha sonra medyaya yansıyan haberlerde, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun Başkan Yardımcısı atama kararları eleştirildi.Belediye Başkan Yardımcıları Hamza Çam ve Mustafa Orman'ın Belediye ve kamuya yeni alınıyormuş gibi gösterilerek akrabalık ilişkileri üzerinden algı operasyonları yürütülmeye çalışıldı.Ulusal medyada yer bulan söz konusu haberlere ilişkin Başkan Selahattin Ekicioğlu'ndan açıklama geldi.Hamza Çam ve Mutafa Orman'ın kariyerlerine ilişkin belgeleri de sunan Ekicioğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

25 YILDIR KAMIDA ÇALIŞAN İSİMLER

Bazı basın yayın organlarındaki paylaşımlarında “Kırşehir Belediyesi’nde enişte-kayın atamaları” başlıklarıyla gerçeği yansıtmayan haberler yer almaktadır.Aşağıda , Hizmet Dökümleri yer alan personellerimizle ilgili olarak, belgelerde de görüldüğü üzere, yeni atamaları yapılmış gibi yanlış algı yaratma yoluna gidilmiştir. Adı geçen isimler 25 yıldır kamu görevlerinde bulunan isimlerdir.

'' MUSTAFA ORMAN BACANAĞIM DEĞİL''
Mustafa Orman, 1998 yılında kamuya atanmış ve 2001 yılında ise Kırşehir Belediyesi’ne atanmış olup o tarihten bugüne 23 yıldır Kırşehir Belediyesi’nde çalışmaktadır. Mustafa Orman, ayrıca bizden önceki dönemlerde, yani 2009-2014 yılları arasında ise Kırşehir Belediyesi İmar Müdür Vekilli görevinde bulunmuştur. Haberlerde iddia edildiği üzere Mustafa Orman, Bacanağım da değildir.

''HAMZA ÇAM BAŞBAKANLIKTA ÇALIŞMIŞ BİR İSİM''
Hamza Çam ise 1999 yılında Devletin önemli kademelerinde bulunmuş; Ziraat Bankası başta olmak üzere, Başbakanlık Personel Daire Başkanlığı’nda, Çalışma ve İş Kurumu Kırşehir İl Müdürlüğü’nde, Çalışma ve İş Kurumu Şube Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu Nevşehir Şube Müdürlüğü’nde görev almıştır.

''HAMZA ÇAM 4 YILDIR BU GÖREVİ YÜRÜTÜYOR''
15.01.2020 tarihinde Belediye Başkan Yardımcılığı, 19.08.2022’de Mali Hizmetler Müdürlüğü olmak üzere toplamda 25 yıldır kamu görevi yapan Hamza Çam, Kırşehir Belediyesi’nde 4 yıldır Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde olup Mali Hizmetler Müdürlüğü yapmıştır.

''ÜLKENİN GERÇEK GÜNDEMİNİ UNUTTURMAYA ÇALIŞIYORLAR''
Ülke ekonomisinin giderek içinden çıkılamaz bir açmaza girdiği ve halkımızın günden güne yoksullaştığı; vatandaşlarımızın çöplerden yiyecek toplamaya mahkûm edildiği, gençlerimizin işsizlik oranının giderek katlandığı bir ülkede, asıl gündemle uğraşması gerekenlerin ve gerçek dışı haberlerle algı yaratmaya çalışanların takdirini ise tüm kamuoyumuzun bilgisine sunarım.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.