grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kadın Hentbol takımı moral motivasyon yemeğinde bir araya geldi.

Kırşehir Belediyesi Kadın Hentbol takımına büyük destek!

Gündem Yayın: 25 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.04.2024 21:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Belediye Başkan Vekili Anıl Naldöken, başkan yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleri, önemli bir buluşmaya imza attı. Süper Lig final maçı öncesinde, Kırşehir Belediyesi Spor Kulübü Kadın Hentbol takımıyla moral ve motivasyon yemeğinde bir araya gelindi. Kır- Köy Kampüsü'nde gerçekleştirilen yemekte, takım oyuncuları, teknik heyet ve yönetim tam kadro yer aldı. Bu özel buluşmanın temel amacı, takıma moral vermek ve final maçı öncesinde motivasyonlarını en üst seviyeye çıkarmaktı. Kadın hentbol takımı, bu destekle birlikte zorlu final maçına hazır hale geldi.

 

Yüksek moralle sahaya çıkacaklar

Yemeğin en önemli kısımlarından biri de, yapılan konuşmalardı. Belediye Başkan Vekili Anıl Naldöken ve diğer yöneticiler, takıma olan inançlarını ve desteklerini dile getirdiler. “Sizlerle gurur duyuyoruz ve her zaman yanınızdayız.” diyerek takımın motivasyonunu pekiştirdiler.Belediye, bu tür etkinliklerle sadece takıma değil, aynı zamanda toplumun spora olan ilgisini ve desteğini de artırmayı hedefliyor. Kadın sporcuların başarısı, özellikle genç kızların spor yapma konusunda teşvik edilmesine büyük katkı sağlıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.