grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir Belediyesi Çocuk Meclisi Toplandı

Kırşehir Belediyesi bünyesinde geleceğin yöneticilerini yetiştirmek için Başkan Selahattin Ekicioğlu'nun talimatıyla açılan çocuk meclisi, Başkan Vekili Mehtap Karaburçak Tuzcu yönetiminde toplandı.

Gündem Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 22:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için 2022 yılında açılışı yapılan ve geleceğin yöneticilerini yetiştirmeyi amaçlayan Kırşehir Belediyesi Çocuk Meclisi, Belediye Meclisi Başkan Vekili Mehtap Karaburçak Tuzcu yönetiminde bu yılki ilk toplantısını gerçekleştirdi.Neşet Ertaş 

7 Temmuz 2022 Perşembe günü yapılan Kırşehir Belediyesi Olağan Meclis Toplantısında, Kırşehir Belediyesi Çocuk Meclisi’nin kurulmasının görüşülmesi ile Çocuk Meclisi Yönetmeliğinin görüşülmesinin onaylanmasının ardından, 7-14 yaş aralığındaki çocuklarımız aynı yıl 29 Ağustos’a kadar Çocuk Meclisi’ne katılmak için başvuruda bulunmuşlardı.

 Kırşehir’de ikamet eden tüm çocuklara açık olan ve 7-14 yaş aralığındaki çocuklarımızın başvuruda bulundukları Çocuk Meclisi, 13 Ekim 2022 tarihinde Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’ndeki Meclis Toplantı Salonu’nda bir araya gelerek Çocuk Meclisi Yönetim Kurulu seçimini yapmışlardı.

Kırşehir Belediyesi Çocuk Meclisi 20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 14.00’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde toplandı.

Belediye Meclisi Başkan Vekili Mehtap Karaburçak Tuzcu yönetiminde bu yılki ilk toplantısını gerçekleştiren Kırşehir Belediyesi Çocuk Meclisi toplantısına katılan çocuklar talep ve temennilerini ilettiler.

Çocuk meclisinde alınan kararlar Kırşehir Belediyesi Meclisi'nde görüşülmek üzere havale ediliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.