Vali Demiryürek’ten Sağlık Tesislerine İnceleme Ziyareti
Kırşehir Valisi Sayın Murat Sefa Demiryürek, Vali Yardımcısı Sayın İsmail Çetinkaya ile birlikte yapımı tamamlanan Merkez Sağlıklı Hayat Merkezi’nin yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. Ziyarette İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Süleyman Ersoy ve sağlık

Vali Demiryürek’ten Sağlık Tesislerine İnceleme Ziyareti
Kırşehir Valisi Sayın Murat Sefa Demiryürek, Vali Yardımcısı Sayın İsmail Çetinkaya ile birlikte yapımı tamamlanan Merkez Sağlıklı Hayat Merkezi’nin yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. Ziyarette İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Süleyman Ersoy ve sağlık yöneticileri de hazır bulundu.
Yeni binada hizmet veren birimleri tek tek gezen Vali Demiryürek, hekimler ve görevli sağlık çalışanlarından sunulan hizmetlere ilişkin bilgi aldı. Sağlıklı yaşam danışmanlığı, kronik hastalık takip birimleri, kadın ve çocuk sağlığı birimleri gibi merkezde yer alan tüm bölümlerde yürütülen çalışmalar değerlendirildi.
Acil Sağlık Hizmetleri Haftası Programına Katılım
Vali Demiryürek ve Vali Yardımcısı Çetinkaya, 1–7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası kapsamında İl Ambulans Servisi Başhekimliği tarafından düzenlenen programa da katıldı. Etkinliğe İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Süleyman Ersoy, sağlık yöneticileri, İl Ambulans Servisi Başhekimi ile 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde görev yapan personel katıldı.
Programda, acil sağlık çalışanlarının yıl boyunca yürüttükleri fedakârca çalışmalar hatırlatılarak tüm personele teşekkür edildi. Etkinlikte Acil Sağlık Hizmetleri Haftası kutlandı ve görevlerinde başarı dilekleri iletildi. Program kapsamında ayrıca pasta kesimi gerçekleştirildi.
Verem Savaş Birimi ve YUP Polikliniği Ziyaret Edildi
İncelemelerin devamında Vali Demiryürek, Merkez Sağlıklı Hayat Merkezi bünyesinde hizmet veren Verem Savaş Birimi ile Yabancı Uyruklular (YUP) Polikliniğini de ziyaret etti. Birimlerde yürütülen tarama, takip ve tedavi hizmetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Vali Demiryürek’in ziyaretlerinin sağlık hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik değerlendirme ve incelemelerle sürdüğü bildirildi.






