grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehirli Bilim İnsanından Büyük Başarı

Dünyanın en etkili bilim insanları listesinde yer alan Kırşehirli Prof. Dr. Bünyamin Şahin, ABD'de medikal cihaz teknolojisi üzerine ABD, Hindistan, Güney Kore ve Türkiye ortaklı projede ülkemizi temsil etme başarısı gösterdi.

Bilim Yayın: 24 Temmuz 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.07.2024 23:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Kırşehir Mucur nüfusuna kayıtlı olan Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Necmettin Erbakan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim üyesi olarak görevini sürdürüyor.Daha önce dünyanın en etkili bilim insanları listesinde yer alan Şahin'e ülkemizi ABD'de temsil etme görevi verildi.Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Medikal Cihaz Teknolojisi üzerine NC State Üniversitesi'nde Medikal Cihaz Teknolojisi alanında ABD, Türkiye, Hindistan ve Güney Kore ortaklı projede ülkemizi temsil edecek.Nobel ödüllü bilim insanımız olan Prof. Dr. Aziz Sancar'ın da görev yaptığı eyalette ülkemizi temsil edecek ve araştırmalar gerçekleştirecek olan Prof. Dr. Bünyamin Şahin kendi alanının en önemli bilim insanları arasında gösteriliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.