grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Okulları Temizlemek İsteyen Belediyeye Milli Eğitim Engeli

Kırşehir Belediyesi, gelen talep üzerine okullarda temizlik yapmak istedi ancak Milli Eğitim Müdürlüğü okullara toplu mesaj atarak buna engel oldu.

Eğitim Yayın: 03 Ekim 2024 - Perşembe - Güncelleme: 03.10.2024 21:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kırşehir'de de eğitim ve öğretimin birinci gündemi okullardaki temizlik ve hijyen.Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullarda yeteri kadar personel istihdam edilmediği için okullar pislik içinde.Veli ve okul idarecileri durumdan oldukça şikyetçi olurken Kırşehir Belediyesi okulları temizleme kararı aldı.Belediyenin kararı sendikalar aracılığıyla okul idarelerine iletildi ve Kırşehir merkez'de faaliyet gösteren bazı okullar,temizlik yapılması için Kırşehir Belediyesi'nden talepte bulundu.Ancak bu duruma Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından engel olundu.

TÜM OKULLARA TOPLU MESAJ ATILDI

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden tüm okul idarelerine atılan toplu mesajda , '' Tüm Okul/Kurum Müdürlerimizin Dikkatine ! Okul/kurumlarimizda temizlik ve temizlik personeli ile ilgili ihtiyaç olması halinde doğrudan Müdürlüğümüze bildirilmesi, Müdürlüğümüzün bilgisi ve onayı dışında farklı kurum/kuruluşlardan temizlik ile ilgili bir talepte bulunulmaması, bu tür talepte bulunan kurum/kuruluşların Müdürlüğümüze yönlendirilmesi hususlarında okul/kurum müdürlerimizin gerekli hassasiyeti göstermeleri önem arz etmektedir'' ifadeleri kullanıldı.

 

 
#
Yorumlar (1)
araplılı
04.10.2024 16:39
Bir okul müdürü olarak mesajı bırak yüzlerine diyoruz ,elemana ihtiyacımız var diye ama olumlu sonuç alamıyoruz. Hükümetin okul hijyen planlaması çöktü...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.