grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Gözler TFF'nin Alacağı Karara Çevrildi

Kırşehir FK'nın da bulunduğu ligde oynana Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili soruşturma başlatılmıştı.Gözler şimdi alınacak karara çevrildi.

Spor Yayın: 02 Mayıs 2024 - Perşembe - Güncelleme: 02.05.2024 14:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kırşehir FK, 3. lige düşmü ve Kırşehirlileri üzmüştü.Bir diğer kümede kalma mücadelesinde ise Ankaraspor-Nazilli Belediyespor karşı karşıya gelmiş ve şut atılmayan maçın 0-0 berabere bitmesiyle birlikte Nazilli Belediyespor ligde kalırken Zonguldak Kömürspor ise ligden düşmüştü.Ankaraspor ise üst lige çıkmak için play-off'a kalmıştı.Ancak söz konusu maç ile ilgili şike iddialarının ardından TFF tarafından soruşturma başlatıldı.TFF, çeşitli iddialardan dolayı ligin 37. haftasında 0-0 beraberlikle tamamlanan karşılaşmayı incelemeye aldı.Futbol Disiplin Talimatı'nın ilgili maddesine göre iddiaların intikal ettirileceği Etik Kurul, hazırlayacağı raporu TFF Yönetim Kuruluna iletilmek üzere TFF Başkanlığı'na sunacak. TFF Yönetim Kurulu da raporu değerlendirip gerek gördüğü takdirde disiplin yargılaması yapılması amacıyla konuyu PFDK'ye sevk edecek.

BAŞKAN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Şike iddialarının gündeme geldiği maçla ilgili suç duyurusunda bulunan Zonguldak Kömürspor Başkanı Hakan Hürfikir, “Bizim son maçta galip gelme durumumuz ve Nazilli’nin Ankara maçındaki puan kaybıyla beraber kümede kalacaktık. Hafta başından beri kulağımıza gelen duyumlar, bu maçın berabere biteceği yönündeydi. TFF’nin sosyal medya kanalında canlı yayınlanan bir maçtı. Maçın görüntüleriyle beraber, futbolcuların iki kaleye atak yapmadığı, ceza sahası içine girmeden maçın bitirildiği, atılan 2 kornerin direkt tehlike oluşturmayacak bir korner olduğunu gördük” dedi.

KIRŞEHİR'DE GÖZLER ALINACAK KARARDA

Öte yandan TFF'nin söz konusu maçla ilgili soruşturma başlatması, küme düşen Kırşehir FK taraftarlarını da heyecanlandırdı.Söz konusu maç ve soruşturma ile ilgili Kırşehir FK cephesinden herhangi bir açıklama yapılmasa da TFF, radikal bir karar alıp , ''her iki takım da şike yapmıştır'' diyerek 2 takımı küme düşürürse Kırşehir FK da ligde kalmış olacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.