grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Ailelere 6 Bin TL Servis Desteği

2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılında Kırşehir Belediyesi'nin velilere vereceği öğrenci destek miktarına yüzde 50 zam yapılarak 4 bin TL'den 6 Bin TL'ye çıkarıldı.

Gündem Yayın: 06 Eylül 2024 - Cuma - Güncelleme: 06.09.2024 23:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir Belediyesi 2024 yılı Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.Belediye Başkan Vekili Nihat Dağıstan başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında görüşülen konulardan birisi de ailelere verilen öğrenci servisi desteği oldu.Geçtiğimiz yıl dar gelirli ailelere verilen 4 bin TL'lik desteğe zam yapılması konusu görüşüldü.

Belediye Başkan Vekili Nihat Dağıstan, 2023-2024 yılında toplam 650 aileye tek sefere mahsus 4 bin TL'lik servis desteği verildiğini ve 2024-2025 eğitim ve öğretim yılında bu rakamın 5 Bin TL'ye yükseltilmesini önerdi.

CHP Belediye Meclis Üyesi Turgay Kaya ise 5 bin TL'lik miktarın mevcut enflasyon rakamlarına nazaran yetersiz kaldığını kaydederek servis desteğinin yüzde 50 arttırılarak 6 bin TL'ye yükseltilmesini talep etti.

Turgay Kaya'nın 6 bin TL'lik servis desteği önerisi oy birliği ile kabul edildi.

Kırşehir Belediyesi'nin servis desteği, başvuru yapan ailelerin gelir ve varlık durumu araştırılarak veriliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.