grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Gögüs Hastalıkları Uzmanı Göreve Başladı.

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dr. Zeynep Tilbe Sayman Guvanjov'un katılımıyla Gögüs hastalıkları bölümüne nefes aldırdı.

Sağlık Yayın: 01 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 01.02.2024 20:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hekim kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu ve Ankara Sanatoryum Hastanesi'nden uzmanlık alanıyla, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Zeynep Tilbe Sayman Guvanjov, Kırşehirli hastalara hizmet vermeye başladı.

Dr. Zeynep Tilbe Sayman Guvanjov'un göğüs hastalıkları alanındaki derin bilgi ve deneyimi, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hekim kadrosunu güçlendiriyor. Hastane, Dr. Guvanjov'un katılımıyla, göğüs hastalıkları alanında sunulan tedavi ve hizmet kalitesini daha da artırmayı hedefliyor.

Hastane, Dr. Guvanjov'un katılımıyla, Kırşehir ve çevre illerde yaşayan hastalara daha kapsamlı ve nitelikli sağlık hizmetleri sunma yolunda önemli bir adım atmış oldu. Hastalar, Dr. Guvanjov'un uzmanlık alanı olan göğüs hastalıkları tedavilerinde en güncel ve etkili yöntemlere erişim imkanı bulacaklar.

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dr. Zeynep Tilbe Sayman Guvanjov'un katılımıyla sağlık alanında hizmet kalitesini artırmaya ve bölge halkına daha iyi hizmet sunmaya devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.