grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Dr. Fikret Bayır, Hükümeti Hamas ve olası Filistin göçü konusunda uyardı.

Zafer Partisi Milli Güvenlik ve Stratejiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fikret Bayır, Hükümeti Hamas ve olası Filistin göçü konusunda uyardı.

Gündem Yayın: 30 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 30.04.2024 22:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail HANİYE, 20 Nisan 2024’te, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İstanbul’da bir görüşme yapmıştı. Anılan ziyaret öncesinde, Hamas lideri ve yöneticilerinin Katar’da daha fazla kalamayacağı ve bu ülkeden İran veya Türkiye’ye taşınacağına dair haberler medyada yer almıştı.

20 Nisan görüşmesinden sonra Haniye ve bir kısım Hamas yöneticisinin İstanbul’da kaldıkları ve bu süre içinde; basın açıklaması yaptıkları, çeşitli heyetleri kabul ettikleri ve Haniye’nin bir cemaate ziyarette bulunduğuna dair bilgiler açık kaynaklarda yer almıştır.

Zafer Partisi olarak bu gerekçeyle AKP hükümetine soruyoruz:

  • Hamas lideri ve yönetimi İstanbul’a mı taşınmıştır?
  • 22 Ekim 2023’te Türkiye’den gönderdiğiniz Hamas şefini yeniden kabul ederek hesapsız riskler alındığının farkında mısınız?
  • Bir yanda İsrail ile ticaret yaparken, diğer yanda Hamas’ı yeniden İstanbul’a kabul etmek ne anlama gelmektedir?
  • Hamas’ın İstanbul’a taşınması, İsrail’in muhtemel Refah kenti saldırısı sonrasında, Filistinli göçmenlerin Türkiye’ye gelmesi için bir ön hazırlık veya koordinasyon amaçlı mıdır?

Zafer Partisi olarak AKP hükümet yetkililerini uyarıyoruz:

  • Ortadoğu’daki çatışmalara taraf olmayın,
  • Hamas veya başka bir grubu Türkiye’ye kabul etmeyin, ve daha da önemlisi 13 milyon sığınmacı ve kaçağa ilave olarak yeni bir Filistin göçünü asla kabul etmeyin!

Av. Sevdagül Tunçer

Zafer Partisi Basından Sor. Gen. Bşk. Yrd.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.