grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kayseri'den Ankara'ya Yürüdüğü Sırada Kaza Sonucu Öldü

Kayseri'den Ankara istikametine yürüdüğü sırada kamyon çarpması sonucu ağır yaralanan Neşet Turan isimli sosyal medya fenomeni öldü.

Gündem Yayın: 29 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.04.2024 21:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

CZN Burak ile buluşmak üzere Kayseri'den İstanbul'a doğru yola çıkan ''Yürüyen adam'' takma isimli Neşet Turan (36) , 8 günlük yolculuğun ardından Ankara istikametinde iken Aksaray'a geldi.Yaptığı yayınlar ile süreci anlatan Turan, Kırşehir yakınlarındaki Karayolundaki emniyet şeridi üzerinde yürüdüğü sırada Bayram Ç.'nin kullandığı kamyonun çarpması sonucu ağır yaralandı.Kamyonet sürücüsü olay yerinden kaçarken Neşet Turan, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sapmaz Köyü'nden olduğu belirlenen kamyonet sürücüsünü evinde yakaladı. Gözaltına alınan Bayram Ç. ilk ifadesinde bir şeye çarptığını ancak görmediğini belirterek, "Çarpma sesi duydum. Bir şey görmeyince de yoluma devam ettim. İnsan olduğunu fark etseydim dururdum. Evime gidip uyudum. Ekipler geldi bana onlar söyledi birisine çarptığımı" dediği öğrenildi.İşlemleri tamamlanan Çelebi, adliyeye sevk edildi. Çelebi, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Nevşehir nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Neşet Turan'ın cenazesi ise defnedilmek üzere Kayseri'ye gönderildi.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.