grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırıkkale'ye Kırşehirli Belediye Başkan Yardımcısı

Kırıkkale Belediye Meclis Üyeliğine seçilen Recep Sefer, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal'ın kararıyla Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Gündem Yayın: 04 Mayıs 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 04.05.2024 22:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

CHP'li Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal'ın yönetimi şeması şekillenmeye başladı.Belediye Başkan Yardımcılığına atanan 2 isimden birisi tanıdık.

KIZILCAKÖY'DEN KIRIKKALE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞINA

AK Parti'den CHP'ye geçen Kırıkkale'de Belediye Başkanı Ahmet Önal'ın Belediye Başkan Yardımcılığına getirdiği isimlerden birisi de Kırşehirli Recep Sefer oldu.Özbağ/Kızılcaköy nüfusuna kayıtlı Recep Sefer'in, Petlas'ta işçi olarak başladığı yolculuğu daha sonra Petrol İş Şube Başkanlığı ile devam etti.31 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde Kırıkkale Belediye Meclis Üyeliğine seçilen Recep Sefer, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal'ın kararıyla Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

 

 

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.