grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Birçok Köy Yağmur Duasına Çıktı

Türkiye'nin en önemli tarım illerinden olan Kırşehir'de köylüler ve çiftçiler yağmur duasına çıkıyor. Saraycık Köyü'nde yağmur duası sırasında yağmur başlayınca köylüler sevinç yaşadı.

Yaşam Yayın: 14 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 14.04.2024 21:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kış aylarında kar yağışının olmaması nedeniyle çiftçiler gözlerini, nisan ve mayıs aylarındaki yağışlara çevirdi.Ancak beklenen yağışların bir türlü gerçekleşmemesinin ardından Kırşehir'in birçok Köyü'nde çiftçiler yağmur duasına çıkmaya başladı.

 

 

Merkeze bağlı Ulupınar Köyü'nde yağmur duası Yunus Emre türbesinin bulunduğu ziyarettepede gerçekleşti.Yağmur duasının ardından ziyarettepede köylülere yemek verildi.

 

 

Saraycık Köyü'nde gerçekleştirilen yağmur duası sırasında yağmurun başlaması ile birlikte köylüler dualarını bitirip yağmurdan korunmaya çalıştılar.Yağmurun yağması köylülerde büyük sevinç yaşattı.

 

 

Kırşehir'de yağmur duası gerçekleştirilen bir diğer nokta ise Sıdıklı Köyleri oldu.Vatandaşlar yağmur yağması için ellerini yere doğru sarkıtarak imam tarafından yapılan dualara amin dedi.

 

 

Kaman'a bağlı Tepeköy ve Yelek Köylüler de yağmur duasına çıktı.Duanın ardından köylülere yemek ikram edildi.

#
Video
Yorumlar (1)
kırşehirli
17.04.2024 09:08
çok verip azdıracağına ,az verip yaşatsın yüce rabbim...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.