grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

TAAHHÜTE UYMAYAN YANDI

Yurtdışından Büyükbaş Hayvan getiren Mandıracılar Tarım ve Orman Bakanlığına verdikleri taahhüte uymayınca rekor ceza yediler.

Ekonomi Yayın: 05 Ekim 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 05.10.2024 10:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TAAHHÜTE UYMAYAN YANDI 
Yurtdışından Büyükbaş Hayvan getiren Mandıracılar Tarım ve Orman Bakanlığına verdikleri taahhüte uymayınca   rekor ceza yediler.
YURT DIŞINDA İTHAL GELEN HAYVANI MANDIRASINDA BULUNDURMAYAN YANDI
İthal Büyükbaş Hayvanlar Gümrük kapısından  girdikleri andan itibaren karantina  gereği gösterilen adresteki mandırada en az 4 ay durması gerekirken, taahhütte uymayan mandıracılar hayvanları başka adresteki mandırada bulunmasından dolayı Kırşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü  işletmelere  büyük cezalar yazdı.
Yurtdışından  gelen büyükbaş hayvanın fatura tutarının %60'ı  kadar cezalar yazılırken, verdikleri 4 aylık taahhüte uymayan mandıra sahiplerinden sadece bir kişiye  974 Bin  592 TL  tutarında ceza yazıldı. 
İTHAL GELEN HAYVAN EN AZ 4 AY MANDIRA DURMASI GEREKİYOR...
Kırşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri mandıra kontrollerini aralıksız sürdürürken, yurtdışından gelen büyükbaş hayvanlar için Tarım ve Orman Bakanlığına verdikleri taahhüt gereği en az belirtilen adreste ki  mandıra da 4 ay bulundurmayan mandıra sahiplerine aldıkları ithal hayvanın fatura bedelinin %60'ı kadar ceza uygulanıyor.
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın talimatıyla Kırşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Veteriner Hekimleri  İl ve İlçelerdeki Mandıra kontrollerini devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.