Günah keçisi kim?

TBMM de salla baṣını al maṣını...! bazı kin nefret dili saçan "lann Zirzop" diye Almanyadan izine gelen emekçiye hakaret eden ve ömür boyu vekil emekli maaṣ alan mı? ülke ekonomisine daha faydalı?

Gündem Yayın: 23 Ağustos 2025 - Cumartesi - Güncelleme: 23.08.2025 02:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Günah keçisi kim?
TBMM de salla baṣını al maṣını...! bazı kin nefret dili saçan "lann Zirzop" diye Almanyadan izine gelen emekçiye hakaret eden ve ömür boyu vekil emekli maaṣ alan mı? ülke ekonomisine daha faydalı?
---- yoksa Avrupa'da çalıṣıp 40 yıldır ülkesine her yıl yatırım hariç en az 10 bin euro tatilde Türkiye'de harcayan Avrupalı Türkler mi Türkiye'nin ekonomisine daha faydalı?
---- yoksa 20-25 yıl SGK sigorta primi ödemiṣ ve 40 45 yaṣında emekli olmuṣ. Bugün geçim sıkıntısı çektirdiğiniz emeklilerimizin yaṣam kalitesini güç duruma düṣüren sistem mi daha doğru?
--- Euro, Dolar, Sterlin hergün yükseliyorsa eğer bunun nedeni uluslar arası ticari geliṣmeler para ve ekonimi politikalardır. Ülkelerin üretimi ve tüketimi ile ilgilidir. "Günah keçisi" emekçi Avrupalı Türkler değil dir.
Seçimlerde iktidar olamıyorsanız eğer beceriksiz muhalefet ve onun sorumlusuda plajlarda güneṣlenen seçim sandıklarına gitmeyen 8-10 milyon seçmendir.
Avrupadan 10 yıldır gelen 1.5 milyon oy pusulaları 81 ile partilere göre dağılıyor ve seçim sonuçularını etkileme olasılığı binde bir bile değil.
Acaba kronik hastalık nerden kaynaklanıyor ṣimdi anlayıp kavraya bildiniz mi? Günaydın ülkem benim./N.A.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.