grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

ÇIRAKLIK, KALFALIK, USTALIK…

Yandaş, koldaş ve dava arkadaşı velhasıl tüm yakın eş dost akraba ve ne kadar işsiz aşsız sülale varsa iş var. Hülle yapmak. Kendimizden başkasına inanmamak namusumuzdur. Biz doğruyuz. Allah’ın izniyle bitireceğiz inşallah.

Gündem Yayın: 21 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 21.03.2024 00:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

ÇIRAKLIK, KALFALIK, USTALIK…

Yandaş, koldaş ve dava arkadaşı velhasıl tüm yakın eş dost akraba ve ne kadar işsiz aşsız sülale varsa iş var. Hülle yapmak. Kendimizden başkasına inanmamak namusumuzdur. Biz doğruyuz. Allah’ın izniyle bitireceğiz inşallah.

Kırşehir yerel seçimlere hazır mı? . Maşallahlar, İnşallahlar. Hayırlı olsunlar ve bir cümle kelam. Çözüm yok. Varsa kandırmaca. Varsa yalan. Varsa oyalama. Varsa verilen sahte liboş sözler. Nereye kadar? Seçime kadar. Ya sonra. Yine lafı güzaf. Seneye. Diğer seneye. Vali gider. Belediye başkanı seçimi, kaybeder. İktidar düşer. Yerine yenileri gelir. Değişen yine bir şey yoktur. Yalan, takiye kol kola girmiş bir birinin ruh ikizi. Sahte gülücükler. Sahte mimikler. Dalavereler. Bu şehri benden çok fazla sevenler korosu iş başında olacaktır. Soymak ve sevmek için. Birde koltuk…

Yapanın yanına kâr kaldığı şehirden manzaralar.

Kapılara yolsuzluğu çağrıştıran çarşaf listeler astılar. Sadece astıklarıyla kaldı. Soruldu, sorgulandı. Herkesten laf çıktı, sadece Belediye başkanından ses çıkmadı. Hesap soracağım diye oy topladı. Halkın vergilerini halka hizmet etmek için değil. O çarşaf listedeki selefinin borçlarını sildi.

5 yıl oldu. Hep sordum. Belgeleriyle yazdım.

O günlerde sordum. Şimdi yine soruyorum.

Eski Özel İdare arsasının el değiştirme serüvenini incelettirdiniz mi?

Belediyenin eski makine parkının akıbeti!

Belediye araçlarının fahiş fiyatla hangi sigorta şirketine sigorta yapıldığını araştırdınız mı?

Eski Karayolları arsa üzerindeki hacizleri kaldırttın mı?

Benzinlik bölgesine yeni revize planı yapıldı ve kulelere cephe açıldı mı?

Özel İdareye, arsa karşılığı olan borcunuzu ödediniz mi?

Belediye AKP’de.

Dönemin İl başkanı, milletvekilinin isimlerinin iddiasıyla, İkiz ağıl yolu üzerinde Havaalanı olarak ayrılmış 12 bin dönüm araziyi kelepir hale getirip Cevizlik alan yapma girişimine yönelik yaptığım haber sonrası dönemin il başkanı beni arayarak yapılacak ceviz bahçelerinin ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını ifade etmişti. Yapılacak dağıtımdan, ‘bir bahçede bana da verir misiniz’? Talebim cevapsız kaldı.  Önce neden olmasın dediler. Düşünce ortadan kalktı. Bölgede cevizin ‘c’si olmadı. Kamu malı, kamu yararına döndürüldü. En azından yağmalanmadı.

Haberlere göre belediye 60 adet hobi bahçesi yapmış. Nerede yapmış? Nasıl dağıtılacak, Nasıl müracaat edilecek, kimler alacak bilmiyorum. Kiralık mı? Sanırım bahçesi olmayanlara verilecek. Benim bahçem yok. Evim yok. Üstelik emekliyim. Şimdi bu bahçeden birisine talibim. Bahçe içinde bir adet Hobi ev istiyorum. Kısaca bir adet hobi evine talibim. Bana 1 adet verir misiniz?

Eleştiriler sonrası benim yaşadığım sokaktan görüntüler. Olur, a! Seçilirse! Çıraklık bitti. Kalfalıkla yol alacak… Olgunlaşma sürecinde umarım eleştirilere alınmaz, gereğini yapar. Gazeteci tarafsız kamu görevi yapar. Siyasetçi bunu iyi bilecek.

Ve gerçekleri akıldan çıkartmadan!

Bu seçimde, Belediyeyi değil, “Ana” dediğimiz vatanımızı düşünerek oy kullanmalıyız. Ana elimizden giderse, Belediye kazanılsa ne olur ki? Seçilen Belediye Başkanının görevden alınması için bir adet KHK yeter de artar bile!

Lütfen oylarınızı, AKP-MHP-Hizbullah ittifakının karşısındaki en güçlü adaylara verin.

Verin ki, bu sepetler Türk Milletinin gücünü görsünler.

Gerisini bizler yani DOĞRU Partililer çözeriz. Hainlerden hesap sorar ve Türk Milletinin hakkını çalanların yargılanmasını sağlarız…

31 Mart 2024 Belediye seçimlerini doğru okumak gerekir.

22 sene sonunda AKP’nin ne olduğu hala anlaşılmamışsa, hala ona oy vermeyi düşünen laik Cumhuriyet-Hukuk Devleti-Atatürk  sevgisine sahip kişiler kaldıysa, işimiz Allah’a kaldı demektir.

Dünkü gazetelerde, Şırnak Valisi ve İl Jandarma Komutanı Tümgeneral ’in, AKP Belediye Başkan Adayı için esnaf ziyareti yaparak oy istediklerini gördük!

Vali ve Tümgeneral Jandarma Komutanı bunu yapıyorsa, köylerde ve beldelerde neler yapılmaz, varın siz düşünün.

Yetiştirebilirsek, önümüzdeki hafta ‘Yeniden seçmen yapılan ölüler’ adlı çalışmamızı kamuoyuna sunacağız. İnşallah muhalefet uyanır! Demişler. Uyandın mı muhalefet!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.