grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

İnşaat Başlayınca İş Yerlerini Elden Çıkarmaya Başladılar

Kırşehir'de 400 yataklı devlet hastanesi yapımı devam ediyor. Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin taşınacak olması nedeniyle mevcut hastanenin etrafında bulunan iş yerleri satışa çıkarıldı.

Gündem Yayın: 19 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 19.08.2023 23:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi için Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Kampüsü içerisinde yeni bir hizmet binası yapılması kararlaştırılmış ve geçtiğimiz aylarda bu hastanenin yapımına başlanmıştı.Tıp Fakültesi ve Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi'nin hemen yanına yapılan hastane binasının temeli atıldı ve kolonları yükselmeye başladı.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın ziyareti öncesi Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, 400 yataklı yeni hastane binasının inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

 

 

İŞ YERLERİ ELDEN ÇIKARILMAYA BAŞLANDI

Öte yandan hastanenin taşınacak olmasından dolayı mevcut hastane binasının çevresindeki dükkan ve iş yerleri de elden çıkarılmaya başlandı.Mevcut Hastane binası ve eski devlet hastanesi yakınlarındaki iş yeri sahipleri, taşınmazlarını ilan siteleri üzerinden satışa çıkarıyor. Yeni Hastane yapımı ile ilgili en büyük problemlerden birisi de eczanelerin durumu.Birçoğu Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinin çevresinde bulunan eczanelerin, yeni hastane binası çevresine taşınması bekleniyor ancak yeni hastane binası yakınlarında henüz buna uygun bir yapılaşma yok.

 

UZAK OLDUĞU İÇİN ELEŞTİRİLİYOR

Yeni Hastane binası, şehir merkezine uzak olduğu için kamuoyu tarafından eleştiriliyor ancak Hastane ve Üniversite yönetimi, yeni hastanenin yapılması ile birlikte doktor sorununun da çözüleceğini düşünüyor.Çünkü birçok doktorun aynı zamanda Öğretim üyesi olması ve üniversite ile hastane arasındaki mesafe, üniversitede öğretim yapan doktorların yeteri kadar hastalarla ilgilenememesine yol açıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.