grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Ali Kaan Kılıçoğlu, '' Çözüm Yeniden Refah'ta''

Yeniden Refah Partisi'nin Kırşehir Belediye Başkan Adayı Ali Kaan Kılıçoğlu seçim çalışmaları ve gelecek planları ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

Siyaset Yayın: 22 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 22.02.2024 22:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Ankara'da avukat olarak hayatını devam ettirdiğini belirten Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Ali Kaan Kılıçoğlu, '' Hukuk fakültesini bitirdikten sonra avukatlık mesleğini icra etmeye başladık. Bununla birlikte mesleğim dava adamların hayatlarının kitaplarını okuma imkanı elde ettik. Bu hususlarla birlikte millete devlete nasıl hizmet ederiz yangınını içimizde hissettikten sonra bu yangına çareler aradık. Bu çarenin de Fatih Erbakan'ın kurmuş olduğu yeniden Refah partisinde olduğunu anladık ve yola revan olduk. Sayın Genel Başkanımızla birlikte daha sonra milletin kanayan yarası olan hukuk sistemimizle alakalı durumlara bir nebze olsa merhem olmak için genel merkez nezdinde kurulan hukuk komisyonunda başkanlık görevini icra ettik. Bu görevi icra ederken de çeşitli kanun teklifleri hazırladık. Bunları kademeli emeklilik gibi hususlarla alakalı kanun tekliflerini hazırlayan komisyonun başkanlığını yaptık. Bununla birlikte yerel seçimlerle birlikte milletimize yeniden Milli Görüş belediyeciliğini ahlaklı beliriciliği kavuşturmak gayesiyle umuduyla Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan'ın tensipleriyle Kırşehir Belediye Başkanı olduk. Bizler talep eden değil, bir görev verilirse bunu hakkıyla icra eden insanlardan olmak umuduyla çıktığımız bu yolda Kırşehi'ri talep etmekten ziyade görevi tevdi edilen bir kardeşiniz olarak bu konuşmayı yapıyoruz'' diye konuştu.

 

94 RUHUYLA GELDİĞİMİZİ BİLEREK BİZE TEVECCÜH GÖSTERİYORLAR

Genel Başkan Fatih Erbakan'ın çalışkanlığından ötürü, ''git Kırşehir'i yeniden Ahilerin şehri yap, Allah'ın izniyle Kırşehir'i yeniden ve medeniyetin başkenti yap'' buyruğuyla kendisini Kırşehir'e yolladığını dile getiren Kılıçoğlu, '' Bizler Kırşehir'in derdini bilen, Kırşehir'in derdiyle dertlenen bir Kırşehirli kardeşlerİ olarak Kırşehir'e hizmet için geldik. Yatmaya uyumaya gelmedik. Aldatmaya aldatılmaya da gelmedik. Bizler yalnızca ve yalnızca hizmete geldik. Kırşehir'in derdi çok. Yozgat tarım şehri, Kırşehir ölü şehir; Nevşehir bir kültür şehri, Turizm şehri, Kırşehir ölü şehir; Kırıkkale bir sanayi şehri, Kırşehir ölü şehir; Kırşehir, Kayseri ile Ankara arası bir uğrama mekanı oldu. Yol geçen hanı oldu. Kırşehir'i yeniden ihya ve imar etmek için buraya belediye başkan adayı olarak geldik. Bizim derdimiz Kırşehirlinin yüzünü güldürmek. Buradaki emekli amcamızın talebe kardeşimizin günlük yaşamını idame ettirirken ona kolaylıklar sağlamak. Bunlar ilk önce bizlerin bu davaya baş koymuş insanların görevi. Milletimizin teveccühü bu yönde olduğu için bizler de mutluluk duyuyoruz. Hangi esnafın yanına girsek, hangi yaşlı amcanın yanına uğrasak. Hepsi doksan dört ruhuyla geldiğimizi bilerek bizlere teveccüh gösteriyor. Vaktin zamanının bizde olduğuna inanıyor, kimin yanına gitsek, gelin bizi bu dertlerden, bu sıkıntılardan kurtarmaya vesile olun diyor. Hangi parti olursa olsun, Türkiye Cumhuriyeti devlet üzerinde kurulan hizmet ettiği noktada biz hizmetlerini desteklemişizdir. Bununla birlikte vatan ve millet mefhumunu kendisine karşı bir görüş edinmiş vatan millet noktasında vatana, millete hizmet etmekten ziyade karşısında durmuş bir parti varsa biz bunun karşısındayız. Hiçbir şekilde kutuplaştırmaya insanları ötekileştirmeye yöneltecek bir parti kavramımız yok.Bizim ortak noktamız Türk bayrağı, milletimiz mukaddesatlarımız. Bizler vatana, millete, devlete hizmet için varız'' diye konuştu.

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.