grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

İŞKUR TANITIM FAALİYETLERİ VE TANITIM STANTI

Neşet Ertaş Kültür Merkezinde İŞKUR Tanıtım Standı açılmıştır.

Gündem Yayın: 05 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 05.12.2023 23:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir Çalışma ve İşkurumu tarafından  “İstihdamın korunmasına, geliştirilmesine ve işsizliğin önlenmesi faaliyetlerine yardımcı olmak”, 4 Sayılı Bakanlıklara Bağlı, İlgili, İlişkili Kurum ve Kuruluşlar ile Diğer Kurum ve Kuruluşların Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde Kurumumuzun görevleri arasında sayılmaktadır. Daha fazla vatandaşımıza ulaşmak ve işgücü piyasasının ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına Kurum faaliyetlerinin tanınırlığını arttırmak, Kurumumuzun bu görevini yerine getirebilmesi için yürütmesi gereken temel faaliyetlerden birisi olmuştur.

 

Bu kapsamda İl Müdürlüğümüz tarafından özellikle genç nüfusun yoğun olarak bulunduğu alanlarda (Kültür Merkezleri, Üniversite Kampüs Alanı, Kütüphaneler vb. ) İŞKUR Tanıtım stantlarının kurulması planlanmış, bu stantlar aracılığıyla Kurum kaydı bulunmayan vatandaşlarla iletişime geçilerek Kurum hizmetlerinden yararlanmalarının sağlanması amaçlanmıştır. Düzenlenen faaliyetler neticesinde, İŞKUR'un hizmetlerine daha fazla vatandaşın erişmesi, iş arayanlar ve açık işlerin eşleştirilmesi ve özellikle gençlerin meslek seçimi ve iş arama süreçlerinde daha iyi destek almaları sağlanması hedeflenmektedir.

 

05.12.2023 Salı günü, Kırşehir Neşet Ertaş Kültür Merkezinde ilk standımız kurularak tanıtım ve kayıt işlemlerimiz gerçekleştirilmiş olup; Kırşehir Valimiz Sayın Hüdayar Mete BUHARA standımızı ziyaret ederek Kurum faaliyetleri hakkında bilgi almıştır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.