grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Vali Buhara ,yeni yılda polis ve jandarma ekiplerini ziyaret etti

Vali Buhara, yeni yılın başlangıcında 24 saat görevde olan polis ve jandarma ekiplerini ziyaret ederek teşekkürlerini sundu.

Gündem Yayın: 01 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 01.01.2024 13:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
 
 

Vali Buhara, yeni yılın başlangıcında 24 saat görevde olan polis ve jandarma ekiplerini ziyaret ederek teşekkürlerini sundu.

Kırşehir Valisi Sayın H. Mete Buhara, yeni yılın ilk saatlerinde, vatandaşların huzur ve güvenliği için 24 saat esasına göre görev yapan jandarma ve polis uygulama noktalarını ziyaret etti. Vali Buhara, bu ziyaretlerde güvenlik güçlerinin fedakarlıklarını vurguladı ve onlara teşekkür etti.

Vali H. Mete Buhara yaptığı açıklamasında;"Yeni bir yılın başlangıcında, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden her daim görev başında olan çalışma arkadaşlarımızla beraberiz. Polis ve Jandarma teşkilatımızın tüm mensuplarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum"dedi.

Vali Buhara, polis ve jandarma ekiplerinin vatandaşların güvenliği için gösterdikleri özverili çalışmaları takdir etti. Ziyaretler sırasında, güvenlik güçlerinin yılbaşı gecesi aldığı önlemler ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.