grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Sahte Algı Yaratmaya Çalışanlar Hakkında Suç Duyurusu

Kırşehir Belediyesi ve Ekicioğlu'nu hedef alarak sahte algı çalışması yürütmek için broşür dağıtan kişiler kameraya yakalandı. Genç, suç duyurusunda bulunduklarını belirterek , Kırşehir Valiliği ve Emniyetine çağrıda bulundu.

Gündem Yayın: 16 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 16.02.2024 21:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 7 dk.
Google News
CHP Kırşehir İl Başkanı Baran 

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde Başkan Selahattin Ekicioğlu'nu ve Kırşehir Belediyesi'ni hedef alarak sahte algı çalışması gerçekleştiren kişilerin dağıttığı broşürler büyük tepki uyandırdı.Bazı kişiler tarafından iş yerlerine ve evlerin kapılarına bırakılan broşürlerde, '' Kırşehir Belediyesi'nin senden, benden, bizden ve hepimizden gizlediği sırları açığa çıkarma vakti geldi'' ifadeleri yer alan broşürlere ilişkin CHP Kırşehir İl Başkanı Baran Genç'ten açıklama geldi.

Baran Genç benzer broşürlerin 2007 Milletvekili seçimlerinde de gerçekleştirildiğini belirterek, “Oy ver MHP’ye, gitsin CHP’ye; Oy Ver CHP’ye, gitsin MHP’ye” yazılı kağıt parçasını dağıtarak algı yaratmaya çalışanlara şahit olmuştuk.Şimdi de altına, Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasını koyup bu şekilde kâğıt parçaları hazırlayarak, algı yaratmaya çalışanlar olduğuna şahit oluyoruz. Söz konusu kâğıt parçasında, hiç de aslı olmadığı halde Kırşehir Belediyesi’nde gizli işler varmış algısı yaratmak için asılsız cümleler yer alıyor. Kırşehir Belediyesi’nde yapılan tüm çalışmalardan Devletin haberdar olduğu bir ortamda; Mülkiye Müfettişlerinin ve Sayıştay’ın raporlarına rağmen bu tür kâğıt parçalarıyla rant elde etmeye çalışan çıkarcılardan Belediyemizi her zaman koruduk, bundan sonra da korumaya devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

İŞTE CHP İL BAŞKANI BARAN GENÇ'İN O AÇIKLAMASI :

Sevgili Kırşehirliler,

16 Şubat 2024 tarihinde “7’nci Ok, Kırşehir’e İhanet” başlığıyla hazırlanan ve dağıtımı yapılan kâğıt parçasına ilişkin olarak kamuoyunu bilgilendirme gereği duydum.

Yaklaşık 40 gün sonra seçime giriyoruz. Bu demokrasi şöleninde Türkiye’ye bir demokrasi dersi vereceğiz. Daha önce Sayın Belediye Başkanımızın da açıkladığı gibi kirli siyasetten uzak duracağız.

Gerçek Kırşehir sevdalılarının, siyasi görüşü ve hayat felsefesi ne olursa olsun söz konusu Kırşehir olduğunda elini taşın altına koyması ve kamuoyuna da bu doğrultuda mesajlar vermesi gerektiğini her defasında yineledik.

Ancak geldiğimiz noktada bazı şer odaklarının hiç de Kırşehir ile ve demokrasi ile bağdaşmayan tutumlar sergileyerek, siyasi ahlakla bağdaşmayan çalışmalara ve faaliyetlere giriştiklerine tanık oluyoruz.

2007 milletvekili seçimi sürecinde de şöyle bir şey paylaşılmıştı:

 “Oy ver MHP’ye, gitsin CHP’ye; Oy Ver CHP’ye, gitsin MHP’ye” yazılı kağıt parçasını dağıtarak algı yaratmaya çalışanlara şahit olmuştuk.

Şimdi de altına, Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasını koyup bu şekilde kâğıt parçaları hazırlayarak, algı yaratmaya çalışanlar olduğuna şahit oluyoruz. Söz konusu kâğıt parçasında, hiç de aslı olmadığı halde Kırşehir Belediyesi’nde gizli işler varmış algısı yaratmak için asılsız cümleler yer alıyor. Kırşehir Belediyesi’nde yapılan tüm çalışmalardan Devletin haberdar olduğu bir ortamda; Mülkiye Müfettişlerinin ve Sayıştay’ın raporlarına rağmen bu tür kâğıt parçalarıyla rant elde etmeye çalışan çıkarcılardan Belediyemizi her zaman koruduk, bundan sonra da korumaya devam edeceğiz. Trol hesaplarla, tehdit ve şantajlarla siyasi rant elde etmeye çalışanlar her zaman olmuştur. Şu unutulmamalıdır ki, bundan önceki süreçlerde olduğu gibi bundan sonra da Kırşehir’in güzel geleceği için emek ve çaba harcayanlara çamur atmaya çalışanlar olacak ve attıkları çamurun yine ellerine bulaşacağında tarih ve halkımız tanıklık edecektir. Çünkü hiçbir TROL, hiçbir yandaş, hiçbir Bankamatikçi, hiçbir çıkar çevresi amacına ulaşamayacak ve Kırşehir halkı bu tür yanlış eğilimlere zamanı geldiğinde yine gereken cevabını verecektir.

Bizler için Kamunun ve Kırşehir halkının çıkarı her şeyin üzerindedir. Tehdit ve şantajlara bugüne kadar hiçbir zaman boyun eğmediğimiz gibi bundan sonra da boyun eğmeyeceğiz. Kirli kazanmak yerine temiz kaybetmeyi yeğleyen bir anlayışla yolumuza devam edeceğiz.

Bu kâğıt parçasını dağıtan ve dağıttıranlarla ilgili yasal süreci başlattığımızı ve bu işin peşini bırakmayacağımızı kamuoyumuzun bilgisine sunarken, Kırşehir Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün de bu kâğıt parçasını dağıtan ve dağıttıranlarla ilgili olarak, bu olayın arkasındaki güçlerin gün yüzüne çıkarılarak teşhir edilmesi noktasında gerekli çalışmaları yapmasını tüm Kırşehir kamuoyu adına bekliyor, tüm Kırşehirli hemşehrilerime saygılarımı sunuyorum.

Şeref Baran GENÇ

CHP Kırşehir İl Başkanı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.