grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Bakan Işıkhan'dan Kırşehir'de Emeklilere İndirim Müjdesi

Osman Arslan'a destek vermek için Kırşehir'e gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı emeklilere özel indirim ve kampanyalar olacağını açıkladı.

Gündem Yayın: 26 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 26.03.2024 22:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 

31 Mart yerel seçimleri öncesi Kırşehir'e Bakanların çıkarması devam ediyor.AK Parti'nin adayı Osman Arslan'a destek vermek için Kırşehir'e gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı AK Parti Kırşehir İl Başkanlığında yaptığı konuşmada zam bekleyen emeklilere çeşitli indirim ve kampanyalar gerçekleştireceklerini dile getirdi.

TİYATRO VE SİNEMA İNDİRİMİ, KÜLTÜR TURU MÜJDESİ

Emekilerin yaşam kalitesini artıracak, fiziksel ve ruhsal sağlık, sosyal ve kültürel yönden zenginleştirecek çalışmaları hayata geçireceklerini belirten Işıkhan, ''  PTT AVM’de, Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nde, Türk Hava Yolları’nda, TCDD’de, GSM operatörlerinde, sinema ve tiyatrolarda, PTT Kargo’da emeklilere özel indirimler ve kampanyalar başlatacağız. Ayrıca Türkiye’nin önde gelen zincir marketlerinde ve giyim mağazalarında emeklilere özel indirimler sağlayacağız. Belediyeler Birliği ile protokol yaparak emeklilerimizin kültür turlarıyla ücretsiz olarak Türkiye’yi şehir şehir dolaşmalarının temellerini atacağız. Bunun gibi emeklilerimize imtiyaz sağlayan birçok uygulamayı emekliler yılı kapsamında günbegün kamuoyuyla paylaşacağız'' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.